d4001- can i mod an newish digi box

BAGGIES

Inactive User
Joined
Nov 30, 2004
Messages
123
Reaction score
0
Ok my mate has a d4001 which he cancelled a contract to a year ago, the box is just basically used as a door stop ie, he dont need it...

i am querying would i be able to mod this box cut talk back and use it as usual or would this be far to risky ?? im in a pure n*l davic area....
 

logic_187

DW Regular
Joined
May 7, 2005
Messages
2,145
Reaction score
25
Location
Urban Ghetto
No reason why you cant mod it if:

1.) your mate is in the same cable area as you.
2.) the cable company do not intend to give your mate a call to retireve the box ever. ie. it has escaped their system and they dont believe your mate still has it. Otherwise the baliffs will be round demanding stuff.
 

BAGGIES

Inactive User
Joined
Nov 30, 2004
Messages
123
Reaction score
0
would i need to create another funcard or just modify the existing mosc the box came with....
 

fatblerk

Inactive User
Joined
Mar 29, 2005
Messages
1,429
Reaction score
2
BAGGIES said:
would i need to create another funcard or just modify the existing mosc the box came with....

The existing card will probably be locked with a false BK so i'd recommend you ledsimms the box to extract the bk and then write either a funcard, tit2 or an Atmega card.
Unless you fancy glitching the rom to open it i'd forget modifying the original card ......
 

BAGGIES

Inactive User
Joined
Nov 30, 2004
Messages
123
Reaction score
0
'ledsimms the box to extract the bk'

Ok the original mosc seems to be locked...what is ledsimms ? how can i use it to extract the bk.......

thanks all the info
 

bigbadstu

Inactive User
Joined
Feb 16, 2005
Messages
298
Reaction score
1
Location
rutherglen
BAGGIES said:
'ledsimms the box to extract the bk'
Ok the original mosc seems to be locked...what is ledsimms ? how can i use it to extract the bk.......
thanks all the info
first read the tut on the led sim , its real easy to use ,then contact atmelace to send you one,
 
TEST
Top