Burning Xvid/Divx onto disks for 360

pootas

Inactive User
Joined
Jan 31, 2007
Messages
1,597
Reaction score
75
Location
127.0.0.1
My mate has a modded 360 and has asked for a few films on disks....

What's the best program to use to burn several divx/xvid onto a dvd so they will play in the 360....Cheers...
 

Partycan

Inactive User
Joined
Oct 27, 2005
Messages
1,220
Reaction score
3
Location
HELL
dont think divx will play m8 on a 360 by way of disc....yr have convert them to vob and then put on a dvd disk...

dvd shrink will get you 4 films on one disk depending on size.

have fun

:Cheers:
 

sideysid

Inactive User
Joined
Mar 1, 2007
Messages
373
Reaction score
3
Location
Kiwi Country
My mate has a modded 360 and has asked for a few films on disks....

What's the best program to use to burn several divx/xvid onto a dvd so they will play in the 360....Cheers...

You will have to download an update to play divx/xvid but they do now play on the 360.

Just use a program like Nero, and choose a 'data disk' and drag and drop the files you want and burn.
 

Enticy

Member +
Joined
Feb 6, 2008
Messages
458
Reaction score
11
Location
NeverNeverLand
I do this for my kids all the time, I usually use Nero. Create an ISO, add divx/xvid files and burn. Can normally get 5-6 movies on one disk.

I previously posted in another thread that you have to remain connected to live to use divx/xvid codec which is downloaded. This is not the case. I remembered that although I have set up a Xbox Live account for my son some time ago and downloaded the codec, he hasn't been connected to live since but is using that profile offline to get around the DRM.
 

jimbo0023

Inactive User
Joined
Feb 22, 2006
Messages
278
Reaction score
1
Location
liverpool
the latest version of good old IMAGEBURN you can make a data disc aswell
 

Partycan

Inactive User
Joined
Oct 27, 2005
Messages
1,220
Reaction score
3
Location
HELL
? CARNT YOU GET THE CODAC 'S FOR THE 360 WITHOUT GOING ON LIVE.

most be able get them somewhere by now
 

mxwizard

Inactive User
Joined
Nov 28, 2004
Messages
1,541
Reaction score
25
No mate... you have to sign in to live to get the codecs :(
 
TEST
Top