bk num

mozes66

Inactive User
Joined
Jan 20, 2007
Messages
26
Reaction score
0
can i get my bk number from the original ntl card and if so how do i go about it? or guide me to forum were it tells ya .thanx
 

thecableguy12

Inactive User
Joined
Feb 19, 2006
Messages
1,042
Reaction score
5
Location
west hearts
its possible but most of the time not, first you need to unlock the card then read in nagra but sometimes the cc will put a fake bk and ird, you will probaly need to jtag the box depending on what box it is?
 

DiscoDV

Inactive User
Joined
Mar 22, 2006
Messages
426
Reaction score
7
If you are lucky your BK may be in the database. PM me if you want me to look
 

mozes66

Inactive User
Joined
Jan 20, 2007
Messages
26
Reaction score
0
ok thanx i think i read on abit more as im'e new to this .got alot to learn
 

mozes66

Inactive User
Joined
Jan 20, 2007
Messages
26
Reaction score
0
is it easy to unlock the card do i need a program or summat,sorry for being a pain
 

dont do it it"ll hurt

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
8,304
Reaction score
1,121
Location
in a house
is it easy to unlock the card do i need a program or summat,sorry for being a pain
do you have a programmer ? if so put proggy in pheonix mode then read in nagra card if you get errror then you need a glitcher to unlock card they are around 40 quid
 

mozes66

Inactive User
Joined
Jan 20, 2007
Messages
26
Reaction score
0
it came up card locked . if sum 1 else as done my sammy box and no original card but i got atmega 163 card which is working at moment if it goes of will i be able to redo it or will i av to get the bk number for it
 

dont do it it"ll hurt

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
8,304
Reaction score
1,121
Location
in a house
it came up card locked . if sum 1 else as done my sammy box and no original card but i got atmega 163 card which is working at moment if it goes of will i be able to redo it or will i av to get the bk number for it
you can get the ird + bk off the card that someone else did for you m8 for that box
 

mozes66

Inactive User
Joined
Jan 20, 2007
Messages
26
Reaction score
0
is there a tut for that and if so can u piont me in the right direction.thanx
 

ajay348

Inactive User
Joined
Feb 27, 2007
Messages
43
Reaction score
0
can i get a bk number with a IEEE 1284 cable from a pace box, already tried getting it off the card not on their and dont have a jtag or rs232 and wot software do u i use?
 
TEST
Top