bit o help with x10 please

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,749
Reaction score
90
Location
leeds
ive just got my x10 and so far im loving it,much better than the htc desire and the iphone

i have one major issue tho,the keyboard is set to korean and i need to get that off,but can i buggery find how to

also id like to use t9 keyboard for messaging been told even better keyboard with even better number pad keyboard installed is the way to go,but again can i buggery find them

cheers for taking the time to read
 

davewier1

Inactive User
Joined
Aug 11, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Select the "settings" icon and on the next screen scroll down and select "locale & text" then you will see the keyboard settings.
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,749
Reaction score
90
Location
leeds
Select the "settings" icon and on the next screen scroll down and select "locale & text" then you will see the keyboard settings.
thanks but thats just the options for each individual keyboard style,i need to get it off korean and onto standard/android
 

daveleebond

DW Regular +
Joined
Jan 31, 2007
Messages
3,462
Reaction score
314
Location
Manchester
go to an app with a text box, hold finger on box, it should give you the 'input method' option.

swype is a good keyboard, think there is an x10 version on mobilism
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,749
Reaction score
90
Location
leeds
go to an app with a text box, hold finger on box, it should give you the 'input method' option.

swype is a good keyboard, think there is an x10 version on mobilism

thanks for the input,but again if i do that it just brings up the options for that particular keyboard,doesn't allow the changing of keyboard styles
 

daveleebond

DW Regular +
Joined
Jan 31, 2007
Messages
3,462
Reaction score
314
Location
Manchester
thanks for the input,but again if i do that it just brings up the options for that particular keyboard,doesn't allow the changing of keyboard styles

OK, what do you have under menu->settings->language and keyboard, then under the heading 'text settings', you may only have one keyboard installed (under this heading I have Swype, HTC_IME mod, Android keyboard, Vlingo keyboard)

This blog entry should sort you out.
 

sargie

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 9, 2005
Messages
8,840
Reaction score
475
Location
In limbo!
sounds to me like you need to flash an english rom on to it bud.
 
TEST
Top