A bit of help pls 2100c

Briles

Inactive User
Joined
Sep 20, 2005
Messages
86
Reaction score
0
Location
Midlands
Sorry for going on, but I'm obviously doing something wrong. I have :-

1. Cut talkback, using soldering iron and 2 blobs of solder
2. Drained battery, using piece of wire
3. Set ID, freq and changed pin no, in eng mode
4. Updated, and recieved pictures with box.
5. Jtagged for IRD and BK, with OCD
6. Modded a card image to include IRD and BK did not mod dates (didn't have nagradatetime editor)
7. Programmed opos card with emu files
8. Winexp loaded script loadeep and saved image from 6.

I thought this would give me the channels, but it's not. Is my next step to prog a fun4, with up to date files ??? :mad:

edit
forgot to say I have a matching card with box, it's a rom 11, not sure if it's locked but presume it is.
 

fatblerk

Inactive User
Joined
Mar 29, 2005
Messages
1,429
Reaction score
2
Briles said:
Sorry for going on, but I'm obviously doing something wrong. I have :-
1. Cut talkback, using soldering iron and 2 blobs of solder
2. Drained battery, using piece of wire
3. Set ID, freq and changed pin no, in eng mode
4. Updated, and recieved pictures with box.
5. Jtagged for IRD and BK, with OCD
6. Modded a card image to include IRD and BK did not mod dates (didn't have nagradatetime editor)
7. Programmed opos card with emu files
8. Winexp loaded script loadeep and saved image from 6.
I thought this would give me the channels, but it's not. Is my next step to prog a fun4, with up to date files ??? :mad:
edit
forgot to say I have a matching card with box, it's a rom 11, not sure if it's locked but presume it is.
Are you getting the FTA channels?
What do you get when you switch on an encrypted channel, is it blank or does it say not subscribed?
What is the card status in the engineers menu?
 

Briles

Inactive User
Joined
Sep 20, 2005
Messages
86
Reaction score
0
Location
Midlands
Yes mate getting fta
it says not subscribed
card status is mute error
 

Briles

Inactive User
Joined
Sep 20, 2005
Messages
86
Reaction score
0
Location
Midlands
Fatblerk
Strewth the funcard is working, so prob is with opos, but that'll be easy to sort I guess. At least the boxkey is right and that was the niggler from the wiggler. Thanks for your prods m8.
Briles
P.S. I'm dead chuffed, in fact over the blledin moon, lol. :)
 

Briles

Inactive User
Joined
Sep 20, 2005
Messages
86
Reaction score
0
Location
Midlands
OPOS card needs to be 1.04 o/s - mine was 1.03, and I either missed it in tut or it ain't there, so will try that later, and put the dates right then let you know m8. Cheers Briles
 

Briles

Inactive User
Joined
Sep 20, 2005
Messages
86
Reaction score
0
Location
Midlands
Got the opos working now, needed o/s to be 1.04 and not the standard 1.03.
 

fatblerk

Inactive User
Joined
Mar 29, 2005
Messages
1,429
Reaction score
2
Briles said:
Got the opos working now, needed o/s to be 1.04 and not the standard 1.03.
easy to over look m8 .... :)
 
TEST
Top