Trying to write rom10

420t

Inactive User
Joined
Nov 29, 2005
Messages
32
Reaction score
0
Location
Warrington
in nagraedit.

this is what i get.

Help please

Opening of COM2 was successful
ATR String: 3F FF 95 00 FF 91 81 71 A0 47 00 44 4E 41 53 50
30 31 30 20 52 65 76 41 33 45 3C
ROM Revision: 010
EEPROM Revision: RevA3E
ProviderID: 5D
CamID: 24 66 D2 65
Using BD3 Key: 4E 69 70 50 45 72 20 49 73 20 61 20 62 75 54 74
Attempting to login to BD3
BackDoor login verified
Dumping Dataspace
Backdoor retrieval has been blocked
Attempting to login to BD3
Attempting to login to BD0
BackDoor login verified
Attempting to login to BD0
Disabling card
Restart in progress
Restart in progress
Restart in progress
Writing ROM10 failed
Closing of COM2 was successful
 

john!

DW Regular
Joined
Sep 18, 2004
Messages
2,002
Reaction score
55
Location
paradise
not sure m8 you could try writing original image to card then try au image again

also what image r u using
 

nozzer

VIP Member
VIP Member
Joined
Jan 25, 2005
Messages
6,662
Reaction score
107
Location
Who knows !
A3E image is locked !

Not sure if it can be done with a program like Busted or whether you are going to need a T911 to glitch it.
 

carwash

Member ++
Joined
Mar 20, 2005
Messages
959
Reaction score
7
Use Romstudio

1. Open Romsudio - Settings-Peonix-TX Delay 150-RX Delay 120 then go to backdoors
2. There you will see "Dump"
3. There you have 4 options and try login aprendiz.
3. If it reads it will ask if you want to install ghost"! say yes.
4. Then next to dump you will see a ""write"" do login aprendiz.
5. once written 100%
6. go to menu read card Dump card ghost method.
7. there you will have the BDOs to read with nagraedit again.

If fails with login apendiz try the same method with login Chucky (meant for rom10 bus knowne to work with rom11)


Or use this program:

Make sure it’s in right comport
Where it says cristal put 3.6
Do Reset and then press on A3E and let it run


Programes like MROM, busted also work"!
 

420t

Inactive User
Joined
Nov 29, 2005
Messages
32
Reaction score
0
Location
Warrington
Cheers just started that second program. hope it works.

Martyn
 

420t

Inactive User
Joined
Nov 29, 2005
Messages
32
Reaction score
0
Location
Warrington
i have the bd codes all 3's but still cant get it to write. HELP please im pulling my hair out...
 

carwash

Member ++
Joined
Mar 20, 2005
Messages
959
Reaction score
7
Ok”!!

What progam are you trying to write with???

Can you read Image with nagraedit??? Or any other program?

How far have you got to???

How did you get BDs??

Have you tried to read with XNCS?? If so”! What those it say??
 

420t

Inactive User
Joined
Nov 29, 2005
Messages
32
Reaction score
0
Location
Warrington
I got a box and card from a mate. told me it needed updating. had bd all 3's writen on the card.

all i have got so far is what i have posted on the first post. can see ird and box key too.
 

carwash

Member ++
Joined
Mar 20, 2005
Messages
959
Reaction score
7
420t said:
I got a box and card from a mate. told me it needed updating. had bd all 3's writen on the card.

all i have got so far is what i have posted on the first post. can see ird and box key too.
First of all you need to read card"!
You say that you have Backdoor keys"!

What message do you get when you try to read with Nagraedit??
If it asks for BD3 password then input one of your BD0 key

Post what you get when reading with nagraedit"! Don't forget to edit your details

((can see ird and box key too))) where?
 
Last edited:

stefank

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
2
Reaction score
0
Location
Uk
420t said:
in nagraedit.

this is what i get.

Help please
i get failed when i use COM2
if cards open com1 has never failed

unless you change a setting in the code space
this is where BdKs are kept if nagraedit read it it will write it
well this works for me
 

stefank

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
2
Reaction score
0
Location
Uk
try mrom fix
 
TEST
Top