Google - Internet Explorer cannot display the webpage

hamba

Elite Member
Joined
May 24, 2005
Messages
8,704
Reaction score
1,344
Location
Down Here
Can't seem to get the google site.

Is it just me or a problem with google?
 

smiley101

Inactive User
Joined
Feb 13, 2007
Messages
66
Reaction score
0
Its working fine for me too. Been using alday today no problems at all...
 

hamba

Elite Member
Joined
May 24, 2005
Messages
8,704
Reaction score
1,344
Location
Down Here
Thanks guys.

Don't know what it can be. I keep getting:

Internet Explorer cannot display the webpage

???
 

shaun127

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 2, 2006
Messages
8,523
Reaction score
3,714
Location
We Don't Do Walking Away. I would rather die with
had that before with spyware when it attemps to change your search engine homepage. download cwshredder & Hijack this from here

http://www.spywareinfo.com/~merijn/programs.php

run cwshredder by clicking on fix. it will check for anyspareware that attempts this and try to remove it.then run Hijack this, see if theres any entries before google or anything sus, if it dont work in normal try safe mode
 

hamba

Elite Member
Joined
May 24, 2005
Messages
8,704
Reaction score
1,344
Location
Down Here
had that before with spyware when it attemps to change your search engine homepage. download cwshredder & Hijack this from here

http://www.spywareinfo.com/~merijn/programs.php

run cwshredder by clicking on fix. it will check for anyspareware that attempts this and try to remove it.then run Hijack this, see if theres any entries before google or anything sus, if it dont work in normal try safe mode


Thanks Shaun - I'll give it a go.
 

Baaheeduk

Inactive User
Joined
Apr 15, 2006
Messages
6,479
Reaction score
151
Location
In a house with lots of alcohol on the go!!
had that before with spyware when it attemps to change your search engine homepage. download cwshredder & Hijack this from here

http://www.spywareinfo.com/~merijn/programs.php

run cwshredder by clicking on fix. it will check for anyspareware that attempts this and try to remove it.then run Hijack this, see if theres any entries before google or anything sus, if it dont work in normal try safe mode

Hamba, you can download both of these programs here at DW. I uploaded them last week.

:Cheers:
 

hamba

Elite Member
Joined
May 24, 2005
Messages
8,704
Reaction score
1,344
Location
Down Here
Ran cwshredder - nothing found.

HijackThis shows nothing untoward.

I do regular scans with Spybot and AdAware.
 

smirnoff_rules

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
13,219
Reaction score
1,070
everythings fine with mine aswell look

google.jpg
 

tlogic

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 24, 2005
Messages
2,805
Reaction score
222
Location
underground
Still doesn't explain the problem though mate? All the rest of us can get it using IE?

true say baaheeduk, :eater:

have your tired checking your browser settings, to see if google is not blocked,
it has to be the settings or a virus in your system thats all i can think off.
 
Last edited:

hamba

Elite Member
Joined
May 24, 2005
Messages
8,704
Reaction score
1,344
Location
Down Here
can't see anything that indicates that google is blocked.

I can still get google groups.
 

hamba

Elite Member
Joined
May 24, 2005
Messages
8,704
Reaction score
1,344
Location
Down Here
I just tried switching my router off then on again and now I can get Google again!

What could have caused that?
 
TEST
Top