atmel help

Joined
Sep 16, 2004
Messages
627
Likes
0
#1
my 2 pace 1000's on cr1 ex C&W no longer work due to the update, i havn't got the atmels to put back on.

can i remove two from the main board on 1 box and use them on the simm for the other?

if so would they have to be reprogrammed as a simm chip or would they update themselves?

thanks in advance

JIMLCHIPIT
 

clive58

Inactive User
Joined
Sep 14, 2004
Messages
4,086
Likes
29
#3
@benny59, I've noticed that on some 1000 simm boards that their are different types of accompanying chips ie: Hyundai GM72V161621ET75 and the VG3617161DT on the U301 & U300 positions of the simm.
Question: Do these have to match the type with the onboard U1401 & U1400 chips?
Clive.
 

edcase

DW Member +
Joined
May 2, 2005
Messages
1,161
Likes
18
#4
You can buy atmels from jabsplace, £5 each I think. I have heard that they can go on the simm without being programmed (although ive never tried).

edcase
 

clive58

Inactive User
Joined
Sep 14, 2004
Messages
4,086
Likes
29
#5
I'm asking about the other 2 chips on the sim not the attys edcase but thanks for the info :)
Clive.
 

benny59

DW Member ++
Joined
Nov 21, 2001
Messages
5,156
Likes
22
#6
clive58 said:
@benny59, I've noticed that on some 1000 simm boards that their are different types of accompanying chips ie: Hyundai GM72V161621ET75 and the VG3617161DT on the U301 & U300 positions of the simm.
Question: Do these have to match the type with the onboard U1401 & U1400 chips?
Clive.

GM72V161621ET75/ VG3617161DT are basicly the same chips clive {just diffrent manufacturers}



U1401 & U1400 are the av decoder memory m8, {these wont effect the simm m8}
 
Joined
Sep 16, 2004
Messages
627
Likes
0
#7
thanks guys i will try fitting 2 erased chips and post back, nothing to loose all to gain!
 
TEST
Top