Xbox 360 Guide to what machines can be exploited - Glitches - Cool Runner - Jtag

dibbers

Premium Member
Premium Member
Joined
May 18, 2005
Messages
11,797
Reaction score
1,387
Location
Ipswhich
Some new Info on what dash and machines can be done.

Credit to TX. and the OP.

ExploitChecker.jpg
 
Last edited:

dave24

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
3,311
Reaction score
690
Location
East Midlands
Some Falcons also have the connectors the same as the jasper , as the one i did for daveleebond was a falcon , had me stumped for 10 mins lol
 

dibbers

Premium Member
Premium Member
Joined
May 18, 2005
Messages
11,797
Reaction score
1,387
Location
Ipswhich
yeah I think you told me, that would have finished me off that before I'd started! ha! So is that what I posted along the correct lines then?
 

dave24

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
3,311
Reaction score
690
Location
East Midlands
Not sure Dibbers , can`t remember off hand as i think everyone now is into the RGH , which most can be done if they have the HDMI port. I think xecuter are working on the slim corona boards for the glitch.
 
Last edited:

dibbers

Premium Member
Premium Member
Joined
May 18, 2005
Messages
11,797
Reaction score
1,387
Location
Ipswhich
So a couple of falcons would be good then? falcon - d.2.0.14699.0 and a falcon - d.2.0.9199.0....just get a couple of cool runners for them? (not me you'll be pleased to know! *sigh of relief* I'm putting off having another go off these for a rainy day!)

Cheers


I know reading around the net that there's a few old posts about what actual dash you can't and can do, so thought I'd freshen it up a little in here with the latest information!
 

dave24

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
3,311
Reaction score
690
Location
East Midlands
Yeah the Falcons would be good and they glitch 1st time in my experience.
 

Oggy

Inactive User
Joined
Oct 27, 2007
Messages
2,365
Reaction score
196
If any console went for a refurb in 2011, It's likely unglitchable.

I had a January service Jasper at 6752 just before xmas.
 

dibbers

Premium Member
Premium Member
Joined
May 18, 2005
Messages
11,797
Reaction score
1,387
Location
Ipswhich
nice one, Was it not until you dumped your nand that you found out ?
 

kojidon

Inactive User
Joined
Oct 14, 2007
Messages
71
Reaction score
6
Hi dibbers how can I tell if I can mod my xbox I want to play backups off a usb/SATA hardrive I purchased last year and the power socket looks like the corona.
 

dave24

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
3,311
Reaction score
690
Location
East Midlands
You can take the Side grill off and see if the HANA chip is present , if it is then its glitchable


*ww.team.xecuter.com/forums/showthread.php?t=77453

Hi dibbers how can I tell if I can mod my xbox I want to play backups off a usb/SATA hardrive I purchased last year and the power socket looks like the corona.
 
Last edited by a moderator:

techwizard

Inactive User
Joined
Jun 25, 2012
Messages
20
Reaction score
1
i have a falcon rgh and it took me 4 nand dumps to get the xbox programmed with xell reloaded and starts in one glitch
has anyone any idea where to get all the mods and firmware to run it and get emulators wud be much appreciated thanks
 

dibbers

Premium Member
Premium Member
Joined
May 18, 2005
Messages
11,797
Reaction score
1,387
Location
Ipswhich
cool, have you checked out our "download" section?

Freestyle dash and the like is all there for your pleasure.
 

Captain Insano

Inactive User
Joined
Aug 17, 2012
Messages
1
Reaction score
0
Hello All,

If I'm posting in a dead thread, well I apologize beforehand. But this seems like the best place to start, and you guys really seem to know your stuff. I have zero experience with exploiting an XBOX 360, so most of the jargon goes way over my novice head. But I guess my first question, and probably most important question is, do all the tools and guides that you've posted here, work on American 360's?? I downloaded that cool diagram that shows you how to check if your 360 is able to be modded, or whatever is the term for it, and I figured it would be pointless for me to check if these instructions don't work on American Xbox 360's.

And even if it doesn't, well I still want to thank you guys for posting all of the tools. I can always appreciate when people share, as I'm of the mind of do unto others as you would have them do to you. Anyways, thanks beforehand to anyone who wouldn't mind fielding my question, is much appreciated.

p.s. To mod a 360, I'm assuming you have to have a good understanding of computer programming languages, or hacking in general, is that correct? If that is the case, well I guess I'll be way out of my league and probably brick my 360, haha, but I'm a fighter and I'm always willing to learn. I really wish I could just pay someone like thirty or fifty dollars to help me do it. Well, thanks again and I hope you are all having a nice day.
 

dave24

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
3,311
Reaction score
690
Location
East Midlands
Yes they are ok for PAL or NTSC consoles and you only need a bit of common sense and patience to mod a console and of course DW to ask your questions.
Hello All,

If I'm posting in a dead thread, well I apologize beforehand. But this seems like the best place to start, and you guys really seem to know your stuff. I have zero experience with exploiting an XBOX 360, so most of the jargon goes way over my novice head. But I guess my first question, and probably most important question is, do all the tools and guides that you've posted here, work on American 360's?? I downloaded that cool diagram that shows you how to check if your 360 is able to be modded, or whatever is the term for it, and I figured it would be pointless for me to check if these instructions don't work on American Xbox 360's.

And even if it doesn't, well I still want to thank you guys for posting all of the tools. I can always appreciate when people share, as I'm of the mind of do unto others as you would have them do to you. Anyways, thanks beforehand to anyone who wouldn't mind fielding my question, is much appreciated.

p.s. To mod a 360, I'm assuming you have to have a good understanding of computer programming languages, or hacking in general, is that correct? If that is the case, well I guess I'll be way out of my league and probably brick my 360, haha, but I'm a fighter and I'm always willing to learn. I really wish I could just pay someone like thirty or fifty dollars to help me do it. Well, thanks again and I hope you are all having a nice day.
 

safehands

Premium Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
273
Reaction score
25
Location
glasgow
Right I'm in for this, I have downloaded all the links but one question before I start.

so forgive me if I have missed this answer in this thread but if I buy a brand new 360 from game tomorrow can it then be modded or not?

edit: no they cant .
 
Last edited:

dave24

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
3,311
Reaction score
690
Location
East Midlands
I have a halo reach LTD Edition slim with 2 halo reach controllers 250GB HDD , drive flashed with LT3 and RGH`d £210 Delivered.
Right I'm in for this, I have downloaded all the links but one question before I start.

so forgive me if I have missed this answer in this thread but if I buy a brand new 360 from game tomorrow can it then be modded or not?

edit: no they cant .
 

dibbers

Premium Member
Premium Member
Joined
May 18, 2005
Messages
11,797
Reaction score
1,387
Location
Ipswhich
done, edited out the old stuff as it was out of date. :)
 

wolfiejp

Inactive User
Joined
Feb 6, 2014
Messages
5
Reaction score
0
Thanks for this, i know this is an old post but im sure im still going to find this usefull
 
TEST
Top