wont start

P

pipehose

Guest
my pc wont switch on gets to the pci listing and cpu and all that installed stuff an wont go any forther iv noticed at the bottom of screen a cursor flashing and beside that its saying
YoYo the 0 im showing you now isnt really what it looks looks more like a 8 on its side
 

Reddevil

DW Member ++
Joined
Jul 11, 2001
Messages
8,138
Reaction score
18
could be any number of things this...remove the mains lead from base unit and leave it out for 5 mins then plug it in again and try it.

If that dont work, reset bios to defaul settings press the del key on boot up and select it from menu.

If no joy could be a hardware failure recommend you take it back the shop if under warranty
 

allroad

Inactive User
Joined
Jul 11, 2001
Messages
19,033
Reaction score
108
Location
UK / SPAIN
pipe check the memory and cpu connections if so carefully remove and use hoover on the mother board conections then replace try that if that fails it could be the mother board has lay down m8
 
P

pipehose

Guest
allroad said:
pipe check the memory and cpu connections if so carefully remove and use hoover on the mother board conections then replace try that if that fails it could be the mother board has lay down m8


ave done that still wont start if i go into bios it tels me frequency is wrong have checked and is at 100 think thats right was working fine untill i done a

ps it seemed very slow yesterday i did a defrag but didnt help much after a reeboot this happend any suggestions
 
TEST
Top