winexplorer

2tone

DW Member ++
Joined
Sep 1, 2005
Messages
1,329
Reaction score
12
keep getting this in winexplorer anyone know how to fix


Sc.Read: Timeout Reading Data From Card - 2 Bytes Requested, 0 Bytes Read, Continuing Script



Script Error on Line 86
Sc.GetByte: Requested Byte Exceeds Last Read Request
 

maggooo

Premium Member
Premium Member
Joined
May 4, 2005
Messages
161
Reaction score
0
Elaborate mate
WHAT YOU TRYING TO DO?

unlock card?
 

maggooo

Premium Member
Premium Member
Joined
May 4, 2005
Messages
161
Reaction score
0
If your tryin to unlock have you run script control proggy and replaced the winexp config settings and ensured your mod/unlooper dip setting are correct eg... 2 and 5 on for unlocking!!!!!
 

_Phat_

Inactive User
Joined
May 1, 2005
Messages
0
Reaction score
0
Location
The Pits
These Winexplorer settings work for my Nexus:

[Moded T911]
BaudRate=115200
ResetBaudRate=115200
Parity=0
StopBits=0
DTRControl=0
RTSControl=1
ResetDelay=100
ByteDelay=10
RxByteTimeout=500
ResetMode=2
ResetLine=1
ByteConvention=1
FlushEchoByte=0
FlushBeforeWrite=1
IgnoreTimeouts=1
ResetAfterTimeout=0
LogTransactions=0
DisplayUSW=0
DisplayFuse=0

[Misc Settings]
LogTransactions=0
PromptLogName=0
StepMode=0
DisplayUSW=0
DisplayHexUSW=0
DisplayFuse=0
DisplayHexFuse=0
VersionNumber=5

[Advanced]
IgnoreTimeouts=0
ResetMode=1
ResetAfterTimeout=0
DTRControl=1
RTSControl=0
ResetLine=0
 

motsey

Inactive User
Joined
Oct 7, 2005
Messages
687
Reaction score
2
Location
Narnia
i used to get that time to time when i was useing a rubbish plug now im useing a ntl modem plug done see it

also try a diffrent script
 
TEST
Top