VU+ Solo Will this box work with Intelsat 907?

dantis

DW Regular
Joined
Mar 28, 2011
Messages
717
Reaction score
250
Location
Viñuela, Costa del Sol, Spain
I have a TM5402 HD working on Intelsat 907 11495 V 44100 9/10 ;-)

Is it possible to get the VU+ range working? I seem to think I have read something about OpenPLI image 4.0?

Total newbie with concerns the VU+ boxes so any advice and help appreciated.
 

AJT

Moderator
Staff member
Moderator
Joined
Jan 14, 2013
Messages
4,321
Reaction score
2,060
Location
KIDDERMINSTER
I have a TM5402 HD working on Intelsat 907 11495 V 44100 9/10 ;-)

Is it possible to get the VU+ range working? I seem to think I have read something about OpenPLI image 4.0?

Total newbie with concerns the VU+ boxes so any advice and help appreciated.

Hi mate If you are asking will any VU+ boxes work on Intelsat 907 11495 V 44100 9/10
as long as your dish is aligned correct then yes VU+ receivers like any Linux box will all do the same job as long as the set up is correct.

so in short if your TM does it so will VU+ and in theory any image as long as you have the box set up correct tuners and channel list etc. installed.
I have just checked tuner set up in VIX and your Intelsat 907 is a option.
 
Last edited:

mdt

Inactive User
Joined
Jan 9, 2009
Messages
2,387
Reaction score
1,815
i had a VU+ solo clone running blackhole and mgcamd/oscamymod opening them but that was a good while back and they have changed something in the stream since then so i cant say now.. its working on openpli with a certain script running but i have looked into it yet,regards mdt
 

twh

DW Member
Joined
Aug 15, 2014
Messages
23
Reaction score
5
I know this thread is from 2014 but I would like to know if there has been any updates as I am interested in using a VU Zero. Has anyone managed to get Intelsat 907 27.5w along with say 28.2e working on the box?
as this would use mgcamd as well as oscamymod I believe.
Also using the open vix image or would another work better.
 

dantis

DW Regular
Joined
Mar 28, 2011
Messages
717
Reaction score
250
Location
Viñuela, Costa del Sol, Spain
I know this thread is from 2014 but I would like to know if there has been any updates as I am interested in using a VU Zero. Has anyone managed to get Intelsat 907 27.5w along with say 28.2e working on the box?
as this would use mgcamd as well as oscamymod I believe.
Also using the open vix image or would another work better.

Hi, Yes I have a VU Zero working with 27.5W and 28.2E using CCcam. Obviously most Sky channels are down with C/S though.
I also have 19.2E on it with cccam working well.
It also has full 7 day EPG for both satellites and subtitles if required.
Very very good box.
 

twh

DW Member
Joined
Aug 15, 2014
Messages
23
Reaction score
5
Hi dantis thanks for the reply.
Ye I know about the 28.2e. I have just set up a tm5402 for a mate on 28.2, 27.5w and 19.2e. via a 4 way disecq and it works great. But now he wants the iptv that I have, he's just bought a Zero on my say so and I'm trying to get it working on all his sats as well as iptv. I have it working on 19.2 and 28.5 but can't get it working on 27.5on this is on the Zero box.
I'm using Mgcand for 29.2 and 28.2 as I think this is better and more stable and it's faster than Ccamd, but if yours is stable on what you are using then great. On 19.2 there a quite a few english channels that we lost so it's worth having a look at that, my mate is using 3 dishes because he had a spare.
On mine I have just got 28.2 and 27.5 atm along with this iptv but I'm looking at other stuff too.
I don't suppose you could backup your settings with image backup and let me try it on my mates box, would you?
 

twh

DW Member
Joined
Aug 15, 2014
Messages
23
Reaction score
5
Sorry didn't see this,
I believe you go into menu on remote then in there somewhere ther is a backup, it might say Backup image or backup sytem settings or something like that. what Image is on you Zero?
I suspect it will be Open vix?
 

twh

DW Member
Joined
Aug 15, 2014
Messages
23
Reaction score
5
View attachment VIX Manual Vs 1.1.pdf
If this is viewable never done this before, have a look at page 65 onwards. On your should be the same but it might say
image backup as well as another name for instrance sk channels or something like that.
 
TEST
Top