whats the best image

Draca

Inactive User
Joined
Apr 19, 2005
Messages
2,257
Reaction score
34
Location
im closer to you then you think ;)
howdy guys

just unlocked a rom ten a82 and i was wondering whats the best au image to use on it :Cheers:

and one more thing ive got a rom10 a16 and a a39 whats the best script to use on these with the t911

cheers guys john :Cheers:
 
Last edited:

carwash

Member ++
Joined
Mar 20, 2005
Messages
959
Reaction score
7
Depends what area you are in
And you don’t really need a script to open those cards A16 or A39
Programmes like Busted or romstudio should do
 

_Phat_

Inactive User
Joined
May 1, 2005
Messages
0
Reaction score
0
Location
The Pits
I use benny59's images (should be in the downloads) nake sure to write a good blank image to the card first.
As it's a Rom 10 use Nagra 3 and not 4.
The A16 should be open
Don't know about the A39 not had one yet.
 

Draca

Inactive User
Joined
Apr 19, 2005
Messages
2,257
Reaction score
34
Location
im closer to you then you think ;)
ok cheers guys one last thing tho ive had a look around for a blank rom 10 image but i carnt seen to find one anyone point me in the right direction

:Cheers: john
 

pmoore31

DW Regular
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,050
Reaction score
52
Location
Channel Dave
Hi Anyone got excw ROM 10 blank image please. As I cant seem to find one in downloads. Thanks in advance
 

maggooo

Premium Member
Premium Member
Joined
May 4, 2005
Messages
161
Reaction score
0
What the best rom11 image to use for smellyvest in dundee

Tried a few now

cheers guys
 

leeboy

Inactive User
Joined
Dec 21, 2005
Messages
1
Reaction score
0
best image for nokia in the west of london please

have just bought a nokia box x2 i belive what image do i need for ntl west london banging my head here !?
 

_Phat_

Inactive User
Joined
May 1, 2005
Messages
0
Reaction score
0
Location
The Pits
leeboy said:
have just bought a nokia box x2 i belive what image do i need for ntl west london banging my head here !?
You might get better results posting this in the D-Box section m8
 

AlanFAT

Inactive User
Joined
Jul 12, 2005
Messages
474
Reaction score
0
I need a TW Blank image, I aint to sure what one is though.
Can't find anything in the downloads and a bit of info on them!

Has anyone got any tech info on how the system works, Its all well and good
me knowing how to write a mosc but in reality I have no idea why its working!
 

AlanFAT

Inactive User
Joined
Jul 12, 2005
Messages
474
Reaction score
0
Ahh, So I can use a blank rom10 NTHell For my TW rom10 and that willl be fine?
Excellent smithers

Cheers dude
 
TEST
Top