What patch/softcam do I need?

ash213

Inactive User
Joined
Mar 7, 2007
Messages
692
Reaction score
2
Am i in belief I need both a patch and a softcam to unlock channels on my 5400 box? or do i simply need the latest softcam loaded to the box?

Please clairfy,
Thanks
 

dick b

Inactive User
Joined
Feb 27, 2010
Messages
401
Reaction score
57
Location
Barton-upon-Humber
you will get the latest patches/softcams from download.for-better.biz/bbs/main.(the TM download center)but there may be a problem with the latest s/cam on 39E. You cannot load softcams in an unpatched box that only has the official software loaded.
 
Last edited:

ash213

Inactive User
Joined
Mar 7, 2007
Messages
692
Reaction score
2
you will get the latest patches/softcams from download.for-better.biz/bbs/main.(the TM download center)but there may be a problem with the latest s/cam on 39E. You cannot load softcams in an unpatched box that only has the official software loaded.

cheers which patch do i download for my 5400?

there seems to be quite a few files under 5000 non super

cheers
 

dick b

Inactive User
Joined
Feb 27, 2010
Messages
401
Reaction score
57
Location
Barton-upon-Humber
it must be the one for your exact model eg:tm-5400 ci+ usb super+ if thats your model or what ever model it is
I"ve just had a look its the one on the top line dated 18.08.2010 for your non super.
 
Last edited:

ash213

Inactive User
Joined
Mar 7, 2007
Messages
692
Reaction score
2
it must be the one for your exact model eg:tm-5400 ci+ usb super+ if thats your model or what ever model it is

when i click 5000 non super this is what comes up

4

Phantompatch TM-5000 non super series
18-8-2010

164
3

TM-5000 Non super
5-8-2010

130
2

TM-5000 NONE SUPER SERIES
13-7-2010

165
1

TM-5000 Series none super
4-7-2010

109
 

ash213

Inactive User
Joined
Mar 7, 2007
Messages
692
Reaction score
2
its the 18.08.2010 one you want patch 182p the top one

thanks I will download this and apply it aswell as the latest softcam.

what packages will the latest softcam open?

cheers
 

dick b

Inactive User
Joined
Feb 27, 2010
Messages
401
Reaction score
57
Location
Barton-upon-Humber
thanks I will download this and apply it aswell as the latest softcam.

what packages will the latest softcam open?

cheers
not many til we get a new softcam for bulsat on 39E which is a good one with over 50 channels in it.but you should get arqiva on 5E and bis on 13E at the moment and bis might be open on 19E as well.
 

ash213

Inactive User
Joined
Mar 7, 2007
Messages
692
Reaction score
2
Higuys,

thanks.

is there a list of channels open on 5e, 13e and 19e?

i applied the patch/cam etc and some chanels seem to be open and some do not.

interesting.
 
TEST
Top