what equipment do i need to get

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#1
hello,i got a collection of n t l card building up and was wondering whay gear i needed to get to unlock the buggers

also what do i need to buy to let me do pace 2000 -i just wanna make sure im buying the right gear b4 i order it
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#3
im in leeds,but i dont c how that alters what gear i would need to buy
 
Joined
Mar 21, 2005
Messages
10,438
Likes
13
#4
an unlooper for ya cards

for ya 2000 a re-work station, and a programmer that can do the atmels.......
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#5
so is an unlooper the same as a glitcher,what type ov programmer for atmels-rework station sounds expensive-and i read that a hot air gun was needed for atmel removal -aint it possoble to to do the volt meter method on the 2000-its easy enough on the 1000

damn i just keep coming with the questions dont i-i did search b4 anyone says search-but the info tend to conflict
 
Joined
Mar 21, 2005
Messages
10,438
Likes
13
#6
the hot air gun m8 is the re-work station

to program the atmelsi have got a up-48 high speed programmer, does the chip's in less than 15 second's

and an unlooper is the same as glitcher, your best bet is buy 1000 boxes
and get the boxkey out of the database,

thats the cheapest way............
 

spud1966

Moderator
Staff member
Moderator
Joined
May 2, 2005
Messages
9,194
Likes
1,176
#7
violentj said:
so is an unlooper the same as a glitcher,what type ov programmer for atmels-rework station sounds expensive-and i read that a hot air gun was needed for atmel removal -aint it possoble to to do the volt meter method on the 2000-its easy enough on the 1000

damn i just keep coming with the questions dont i-i did search b4 anyone says search-but the info tend to conflict
No m8... you can't , the sammy box is a lot harder to do than a 1000 box.

unlooper the same as a glitcher = yes you need a T911 to unlock your cards.

Follow the info you get off @The-Dogs-Nutts @JIMMYQ and you cannot go wrong!!!

Cheers Garry
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#8

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#9
@garrytate
id say the sammy and the 1000 are about the same to do aint tried any 4000 yet and the 2000 seems to b a bitch
 

JIMMYQ

Inactive User
Joined
Nov 26, 2004
Messages
7,177
Likes
27
#10
The-Dogs-Nutts said:
the hot air gun m8 is the re-work station
to program the atmels i have got a up-48 high speed programmer, does the chip's in less than 15 second's..........
you copy-cat....LOL
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#12
ive got the original cards that came with the 2000 couldnt i unlock those and get the details from them
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#14
ok here goes we have
ROM Revision: 011
EEPROM Revision: RevB0C

ROM Revision: 010
EEPROM Revision: RevA3C

ROM Revision: 010
EEPROM Revision: RevA3C

ROM Revision: 010
EEPROM Revision: RevA82

ROM Revision: 011
EEPROM Revision: RevB0C

ROM Revision: 010
EEPROM Revision: RevA82
 

JIMMYQ

Inactive User
Joined
Nov 26, 2004
Messages
7,177
Likes
27
#15
the BOC/A82 will need to be glitched and the a3c you should be able to read in nagra have you tried?
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#16
yeah ive tried get this

Opening of COM1 was successful
ATR String: 3F FF 95 00 FF 91 81 71 A0 47 00 44 4E 41 53 50
30 31 30 20 52 65 76 41 33 43 3A
ROM Revision: 010
EEPROM Revision: RevA3C
ProviderID: 5C
CamID: 27 6D 84 4E
Using BD3 Key: 4E 69 70 50 45 72 20 49 73 20 61 20 62 75 54 74
Attempting to login to BD3
Error, BackDoor reported disable - Card may contain update
Reading ROM10 failed
Closing of COM1 was successful

is a t911 all i need to glitch em
 

i-zombie

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 22, 2005
Messages
3,747
Likes
49
#18
busted ??the shitty band?? or is this a prog or hardware thanks for the info
 

bammy

Inactive User
Joined
Nov 29, 2004
Messages
1,510
Likes
3
#19
busted is in the downloads and it works on a3c - I've used it successfully before. You should be ok with a 2000 so long as it has the original card - as it's an exC&W box you'd be pretty unlucky if you can't get the bk off the card; pure ntl and telewest will often write a fake bk when their boxes go off sub but exC&W don't seem to.
 
TEST
Top