• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Wanted TOPupTV CAM

shaun127

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 2, 2006
Messages
7,746
Likes
348
#1
Has anybody got a TopUPTV Cam lying around that they dont use and want to get rid of.

cheers Lads
 

shaun127

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 2, 2006
Messages
7,746
Likes
348
#3
you put a topuptv card into it, then put it in your TV or set top Box if you havent got a card slot
 

fisco2001

Inactive User
Joined
Mar 10, 2005
Messages
1,884
Likes
6
#4
ohhhhh kool will have a look if i no anyone whos got one 4 ya

bout £50 on ebay
aint it going to be chaeper to by a new top up tv box
 

fr33d0m

Child / Teanage member also Known as zerofool2005
Joined
Mar 13, 2007
Messages
32
Likes
0
#5
It would be cheaper to buy the box. But some boxes dont support TUTV
 

shaun127

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 2, 2006
Messages
7,746
Likes
348
#6
ohhhhh kool will have a look if i no anyone whos got one 4 ya

bout £50 on ebay
aint it going to be chaeper to by a new top up tv box
Idiots paying £50 on Ebay. you can buy abrand new one from ToPupTV site for £29.
 

Paul-K

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 3, 2004
Messages
8,092
Likes
245
#7
Idiots paying £50 on Ebay. you can buy abrand new one from ToPupTV site for £29.
My brother in-law tried that and was told he would need to wait 6 weeks as they dont make them anymore and they dont have any lol
 

shaun127

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 2, 2006
Messages
7,746
Likes
348
#8
My brother in-law tried that and was told he would need to wait 6 weeks as they dont make them anymore and they dont have any lol
Your Jokin Paul. six weeks............... feckin season will over LOL
 
Last edited:

fes_786

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 30, 2005
Messages
3,894
Likes
61
#10
is this for lcd / plasma tv's which u need to stick a cam in

because i might get 1 too

for my plasma

its got a cam slot and u need it anyway for it

lol