VU+ Duo vu+duo v2 starting

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
IMG_20170328_213021.jpgIMG_20170328_213258.jpgWith this image loads everything but when configuring the tuner it locks as it remains in the photo
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
IMG_20170328_214430.jpgIMG_20170328_221801.jpg

This is with an openpli image are the 2 unique images that the deco starts but as you see the tuner does not work
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
Is there any way to know if the security chip is broken?
 

Johnny2k16

Inactive User
Joined
Feb 1, 2016
Messages
1
Reaction score
0
Location
Netherlands
Is there any way to know if the security chip is broken?
Yes two ways, One is to use a rs232 serial db9 0 modem cable with the Ferrari security chip adapter between, When you use the Terminal Bps 19200 you must receive in the screen a data output as +UPDS-great By no output, the security chip failed. Second it to use a regular rs232 serial db9 0 modem cable and the terminal Bps 115200 If you receive in the output the Code: (Bad address in epc) then the security chip does not work. Btway, your motherboard is a Vu+ Duo and has a Ferrari V2 security chip. So, you need to use images files for this security chip, otherwise at least the tuners will not work.
 

rbarcardi

Member
Joined
Mar 16, 2017
Messages
39
Reaction score
6
Your not on the same transponder are you sure the second one has a signal being broadcast change it to the same as the top one and then post a pic.

have you tried sending a channel list in from dreamset and then trying the station?
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
okay
He inserted the list of channels dreamboxedit and never gives signal
Tuners are blocked
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
It's solved thank you very much to all

Solution = V2 upd_vu62k load the file po rs 232 and everything ok 100%
 
TEST
Top