VU+ Duo vu+duo v2 starting

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
651/5000




I have a pronlema and it is that it does not catch any image is blocked in starting
Change capacitors update bootloader cfe 3.0 but still the same
The image that accepts does not work the tubers this error gives the log when starting

BCM73350010
012
Shmoo Version = 1.9

MEMC-00000000 RW = 00000010 WW = 00000046 G = 00000001 R = 00000009 W = 00000017
MEMC-00000001 RW = 00000010 WW = 0000004D G = 00000001 R = 0000000A W = 00000006 # $
3
COPY CODE
A567

BCM97335B0 CFE v2.17, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 12:01:32 2011 (shcheong @ ncsh)
Copyright (C) Broadcom Corporation.

Writing vfd
!!!!! UNC read error occurred while reading from NAND flash
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
720
Don't really know what your asking to be fair.

Flash with a new image.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
Thank you
The deco does not pass from starting
I have flashed several USB images and it always stays in starting
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
720
Try reflashing with new image and make sure the USB stick is fat32 formatted. Also make sure there is no other USB devices plugged in.

It should say reading usb...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
Ok the flashing process does it perfectly but it stays the screen when we remove usb and restart in starting and does not boot
 

lolo1

New Member ++
Joined
May 31, 2015
Messages
11
Reaction score
0
Hi
Open the box and take the tuner out and boot without the tuner, see if it boots up. I had similar problem and it was tunner faulty.
br
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
The tuner is integrated into the motherboard
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
720
Are you able to record what's going on on your mobile and upload?

What image did you flash and did it come with set up wizard?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

leemoo

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
1,715
Reaction score
424
Try flashing with V2 image mate. Something like blackhole 1.73 and see if that works
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
I put this blackhole image 1.73 and it does not work either it stays on starting and it does not start
Could it be a security chip?
What can I try?
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
The power supply has marked the output values and are correct
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
720
I still don't get what is going on.

You flashed a new image and sent that was OK. Which image and was it latest version?

So when you restart box is stuck still stuck on Starting... No set up wizard? No display at all? Just a black screen is that correct?



Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
I explained that I did not explain myself well

The deco 99% of the images do not load stays in starting
Only with a blachole image and another openpli starts but the tuners do not work
Understand me now
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
720
So it is working but tuners not starting?

Which country you in and what sats you after? You could try using ABM to generate all the bouquets but if you say tuners not starting.

If you Goto tuner configuration do they show?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

malpi

Inactive User
Joined
Mar 6, 2017
Messages
48
Reaction score
0
I list channels for astra 19.2.e
I am in Spain
But all the satellites gives me on satfinder a 99% signal
Also the decoder is blocked after finishing configuring the tuner

This error when starting the deco is normal?
BCM97335B0 CFE v2.17, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 12:01:32 2011 (shcheong @ ncsh)
Copyright (C) Broadcom Corporation.

Writing vfd
!!!!! UNC read error occurred while reading from NAND flash

Many thanks for you
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
720
I can't understand why you are using old image? Can you not install openvix or openatv?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

leemoo

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
1,715
Reaction score
424
I thought the box was stuck on starting also from the posts. @Bally12345 think the box is a v2 box isn't it so will require an old image?
 
Last edited by a moderator:

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
720
What's a v2? Clone?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

leemoo

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
1,715
Reaction score
424
What's a v2? Clone?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Just noticed the 1st post saying the bootloader is cfe3 anyway so I think it should take newer images than i thought.
Sorry I was talking about the bootloader. My bootloader on my duo is the old version so can only get older images on mine unfortuantely. Hope that makes sense.
 
TEST
Top