VM Superhub 3 VPN

rutters

DW Member ++
Joined
Jul 18, 2001
Messages
1,148
Likes
1
#1
Anyone know how to run a vpn on a Virgin Media Superhub 3 please?

Can't load one onto the Hub so first I tried an old SuperHub 2 from a different address but it's not connecting.

Then I put a Nordvpn trial app on my laptop but it's not connecting either.

Not sure what to do next?
 

gadgethome

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 29, 2005
Messages
1,266
Likes
58
#2
I dont think it can be done from the hub. You would need to turn in to a modem only mode and then buy a wireless router which supports vpn or if you have a spare router, you may be able to load openwrt or something similar to it.
 

jfish

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
2,787
Likes
172
#3
as stated above, get a router that supports DDWRT or Tomato and this has VPN built in - cheap as chips - can get a TPLInk WDR3600 for 30 quid (what I run)
 

rutters

DW Member ++
Joined
Jul 18, 2001
Messages
1,148
Likes
1
#4
Thanks guys..I do have a spare Netgear Nighthawk.

What's this 'Tomato' thing? Is that what has the built in VPN?

ta
 

janobi

Janet to us
VIP Member
Joined
Jan 25, 2006
Messages
8,374
Likes
349
#6
Alternatively, get a raspberry PI and install openVPN and run it through that.
 

fus10n

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 5, 2016
Messages
707
Likes
381
#7
I have the nighthawk router and I can easily have openvpn. I've always thought that free vpn were kinda slow and not really worth it for streaming video etc?
 
TEST
Top