Virgin 3.01 Flashed but only FTA

yiddo

Inactive User
Joined
Mar 11, 2006
Messages
315
Reaction score
1
Hi all, I have flashed with the Virgin 3.0 and the 3.1 update and all Is fine. It has scanned ok and picked up all channels, but I am only seeing the free to air channels. I cant see any encrypted channels.

I understand that I need to transfer cams etc to the dbox for them to work, but I really dont know what I'm looking exactly or where to find what I need.

Could someone help ? Maybe PM me some info if it cant be posted here ?
 

yiddo

Inactive User
Joined
Mar 11, 2006
Messages
315
Reaction score
1
I've found the magic file from mercs.us, I'm not sure where to place the folders of the contents of the folders ?
 

jaffa

Inactive User
Joined
Jul 30, 2006
Messages
9,889
Reaction score
391
Location
Made in Belfast
I've found the magic file from mercs.us, I'm not sure where to place the folders of the contents of the folders ?

Real Magic is set up as they should go in.

Put the Keys in /var/Keys folder
Put the Emus in /var/bin/emu folder.
 

ManofScience

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 4, 2007
Messages
4,045
Reaction score
525
also, depends where you are, N3 is taking over more and more areas - and remember there is no fix. no matter how many times you ask.
 

yiddo

Inactive User
Joined
Mar 11, 2006
Messages
315
Reaction score
1
thanks jaffa. all done and working

manofscience : yeah I thought I'd try a new image as I am missing some channels, but no matter how I scan they wont come back, oh well.
 

babylon5

Inactive User
Joined
May 27, 2005
Messages
120
Reaction score
1
Yeah, I've experiencied the same issue with channels disappearing even after a full scan, the end is coming!
 
Joined
Mar 29, 2010
Messages
25
Reaction score
0
Yes - I have just received a new card form VM so N3 is coming to Manchester
 
TEST
Top