Vertical Green Bars + emu prob

6bellys

Inactive User
Joined
Aug 16, 2005
Messages
272
Reaction score
7
Pls help guys scratching my head on this one, Now getting green vertical bars when I flick on to some channels and each of the emu's will not clear all channels and I'm using the same avia and ucodes that i always use so dont think it can be that, could it be the symlinks or something perhaps i missed a command, I inputted these commands into telnet when i modded my image

cd /

cd /var

ln -s /var/keys ./scce

cd tuxbox

ln -s /var/keys ./scce


Did i miss something that's maybe causing the prob?

May thx in advance.
 
Last edited:

ellie1998

Inactive User
Joined
May 7, 2005
Messages
5,744
Reaction score
926
Location
here
some of the recent cams are buggy and crap, thats why so many revisions have been posted in such a short time.
try the keys and roms (magic files)from the commando 7 thread they seem to stabilise the newer cams.

green vertical lines is 4:3 panscan especially on e4
when you say missing a few channels if you mean audio with no picture turn off the virtual zap skymode) or use ucode001A
 

6bellys

Inactive User
Joined
Aug 16, 2005
Messages
272
Reaction score
7
some of the recent cams are buggy and crap, thats why so many revisions have been posted in such a short time.
try the keys and roms (magic files)from the commando 7 thread they seem to stabilise the newer cams.

green vertical lines is 4:3 panscan especially on e4
when you say missing a few channels if you mean audio with no picture turn off the virtual zap skymode) or use ucode001A

Thx for the reply ellie, will give the newer files a go.
 

6bellys

Inactive User
Joined
Aug 16, 2005
Messages
272
Reaction score
7
For the symlinks I would of just typed...

Code:
You don't have permission to view the code content. Log in or register now.
...and put the keys and roms in /var/keys.


Thx devil will try that, should it be -sf or -s ? also noticed alot of the other images have a shortcut on the root folder should i be doing this aswell?

thx
 
Last edited:

renwich

DW Member +
Joined
Oct 3, 2005
Messages
740
Reaction score
61
Pls help guys scratching my head on this one, Now getting green vertical bars when I flick on to some channels and each of the emu's will not clear all channels and I'm using the same avia and ucodes that i always use so dont think it can be that, could it be the symlinks or something perhaps i missed a command, I inputted these commands into telnet when i modded my image

cd /

cd /var

ln -s /var/keys ./scce

cd tuxbox

ln -s /var/keys ./scce


Did i miss something that's maybe causing the prob?

May thx in advance.

normally a reboot clears this nothing to do with symlinks
 
TEST
Top