1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vauxhall combo radio code

Discussion in 'Cars and Vans' started by installer, Apr 17, 2017.

  1. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    Hi Guys, anyone know how i can get the radio code for my vauhall combo van.
    i have removed the radio thinking that someone might've wrote the code on it but no..
    any ideas
     
  2. smoggie

    smoggie VIP Member VIP Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    25
    you need to post all the information from the sticker on the radio
     
  3. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    Thanks for the reply

    the part number is car 2003

    part number GM020347403130

    serial number 7649200325

    Thanks again..
     
  4. smoggie

    smoggie VIP Member VIP Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    25
    try code 6235
     
  5. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    Hi Smoggie, thanks for the help, i'm trying to figure out how to get the radio into a state where i can enter the code but I have not been able to as yet. Any idea?
     
  6. russell

    russell New Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    How Enter Code:
    The AS key must be held in while switching on the set. The set should then display 'SAFE' briefly followed by '10 - - - -'.
    Press preset [ 1 ] repeatedly for the first digit
    Press preset [ 2 ] repeatedly for the second digit
    Press preset [ 3 ] repeatedly for the third digit
    Press preset [ 4 ] repeatedly for the fourth digit
    Press the [ AS ] key to assept.
     
  7. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    thanks russell will try that now and let you know
     
  8. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    no luck just stays on safe and doesn't bring up whats mentioned above
     
  9. smoggie

    smoggie VIP Member VIP Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    25
    try leaving it powered on until it changes from safe to '10 - - - -'.
     
  10. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    No luck, it seems someone tried to enter the code too many times and it's bricked, i have ordered a facia and wiring loom kit as i have an old panasonic stereo lying around hopefully that will solve the issue
     
  11. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    Right I bought a fascia kit and panasonic to iso wiring kit, the combo has what appear to be 3 blue connectors where the original radio pushes into when inserted into dash board, does anyone know where i can get an adapter loom for iso ( which i now have on my panasonic stereo) to the vauxhall wiring connectors - my van is 2004 and the kit said for 2004 onwards but i guess mine is a 2003 registered in 2004 thus not iso compatible?
     
  12. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    Right scratch that, i just got it working but with the plugs plugged in the stereo will not fit into the space, i will try remove the 3 blue connectors and push them into the dash to make room, WATCH THIS SPACE HAHA
     
  13. installer

    installer Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    1,298
    Likes Received:
    4
    Hmmm nothing is straightforward with me it seems,
    I have it working but when I turn off the ignition and remove the key the stereo powers off and loses all presets etc, it's obviously not getting a constant + feed, any ideas what I can do to fix this?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Share This Page