ubomb

nasty00

Inactive User
Joined
Sep 10, 2005
Messages
12
Reaction score
0
i have got a modded ubomb unlooper from jabs and am haveing trouble flashing it as "could not find active atmel" or "hardware not suported" messages apear when trying to flash with ubomb xp atmel flash.

can anyone help?

thanks

j
 

_Phat_

Inactive User
Joined
May 1, 2005
Messages
0
Reaction score
0
Location
The Pits
Check the com port is correct and then be sure the toggle swich for programming and flashing is switched to the programming setting. You may have to try it in one position and then the other if it doesn’t flash the first time
 

nasty00

Inactive User
Joined
Sep 10, 2005
Messages
12
Reaction score
0
still no luck!
i tried dip 2 on and grey pushed in and out. still no luck and its my 2nd 1 so both cant be fuulty? can u flash after mods?

thanks

j
 

nasty00

Inactive User
Joined
Sep 10, 2005
Messages
12
Reaction score
0
luck at last when dip 2+4 is ON and grey button in then finds atmel erases it re flashs it but when verfiying says error! here is the message below.

Hex Files Loaded.
Initializing ...
Initialized
Syncing ...
Synchronized
Vendor Code: 1e (Atmel)
Part Family: 91 AT90S2313
Issuing Chip Erase ...
Erased
Vendor Code: 1e (Atmel)
Part Family: 91 AT90S2313
Programming EEPROM ...
Programming Flash ...
Verifying EEPROM ...
Verifying Flash ...
Error verifying flash: Addr 0040,
expected 5e, found 5f
Stopped on failure
Complete!

can any1 shed some light



j
 

_Phat_

Inactive User
Joined
May 1, 2005
Messages
0
Reaction score
0
Location
The Pits
Not an expert on these but these may help:
 
TEST
Top