tmc is da beeesnesss

gentlex

Inactive User
Joined
Nov 4, 2005
Messages
4,775
Reaction score
62
tmc t911 its beeesnesss people, it pop 6 cards in under 5mins reva86 25 mins how cool is that and ther all good in nagra except 1 its got a stobborn corupted backdoor that mron cant disable, xncs let me reads it and even let me change the bd0 and writes it but when i go back and read the card again the original corupt bd0 is still ther. does any1 know any other way to rewrite bd0 in xncs and make it stay or should i just glitch it again?

thx in advance
 

FiGgY132

DW Member +
Joined
Feb 2, 2006
Messages
669
Reaction score
88
Location
FiGgYLaNd
I had a rom11 do this to me when I first started out. I fixed the BD0 using a program called tombraider1.2 or tombreader1.2 (can't remember, have it at home somewhere)
Think it's in french (could be spanish was a while ago lol) Have a search in the files, it might still be on the forum somewhere :)
 

chookey

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Oct 6, 2005
Messages
5,137
Reaction score
4,026
Location
nr.Cov.... pure n*l
tmc t911 its beeesnesss people, it pop 6 cards in under 5mins reva86 25 mins how cool is that and ther all good in nagra except 1 its got a stobborn corupted backdoor that mron cant disable, xncs let me reads it and even let me change the bd0 and writes it but when i go back and read the card again the original corupt bd0 is still ther. does any1 know any other way to rewrite bd0 in xncs and make it stay or should i just glitch it again?

thx in advance
Try romstudio 1.6, click on backdoors and dump using login bd3 method. If it reads the card ok open a fresh working image and using the same method write the dataspace to the corrupt card. If login bd3 doesn't work try login apprendez and login chucky.

Chookey
 

gentlex

Inactive User
Joined
Nov 4, 2005
Messages
4,775
Reaction score
62
Try romstudio 1.6, click on backdoors and dump using login bd3 method. If it reads the card ok open a fresh working image and using the same method write the dataspace to the corrupt card. If login bd3 doesn't work try login apprendez and login chucky.

Chookey
tried that numerous times incorrect password still
 

john!

DW Regular
Joined
Sep 18, 2004
Messages
2,002
Reaction score
55
Location
paradise
found this dont know if it will help m8


by the way how was ure pot settings set
 

gentlex

Inactive User
Joined
Nov 4, 2005
Messages
4,775
Reaction score
62
found this dont know if it will help m8


by the way how was ure pot settings set
thx for that m8 i'll try it later 2day and as for the pot setting i haven't touch it yet but it start round 30
 

gentlex

Inactive User
Joined
Nov 4, 2005
Messages
4,775
Reaction score
62
found this dont know if it will help m8
nah it didnt help this backdoor is as stubborn as a mule just cant disable it
 
TEST
Top