TM5402HD M3 Issue

holmroad

Elite Member
Joined
Sep 21, 2009
Messages
965
Reaction score
770
Hi, thought I'd posted this query the other day, but heyho.
Recently my TM5402HD M3 (patch 146P) PVR usb device is no longer showing and I can only access one usb - e.g. to backup channels etc
Maybe a proper system reset could retrieve it, or last resort may be the dreaded capacitors may be bulging and need replacing - just wondered if anyone else experiencing these issues?
 

trevortron

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Feb 20, 2013
Messages
2,951
Reaction score
3,686
Location
Algarve, Portugal
I've worked with 5402's for the past 6 years, I've yet to see one with bulging/sick cap's. (The only dead boxes I see are ones that have been killed by lightning strikes, poweer surges etc.)
Have you tried formatting the drive in the box itself?
If that doesn't help, try restoring the box to factory firmware and re-installing Phantompatch. Remember to backup your channel list first though!
 

holmroad

Elite Member
Joined
Sep 21, 2009
Messages
965
Reaction score
770
Thanks for reply - but no lightning etc etc here - have already reset to factory settings - reloaded patch 146P - pvr and USB BOTH show on initial boot up - lights show on BOTH pvr & usb stick yet one at back not showing on main display or when select to play per recordings! DID have cap issue on prev TM boxes as stated so will have a look later!
 

holmroad

Elite Member
Joined
Sep 21, 2009
Messages
965
Reaction score
770
Hi thanks for reply! I've found this afternoon that my 1TB external HD has issues after having all my pc mob phone & other backups on it as well as numerousTM5402 M3 pvr recordings - they're all there but currently inaccessible - so still working on how or whether I can resolve things - any offers welcome! So yes it seems BOTH USB on box ARE functioning after all!
 
TEST
Top