TM500S Questions

uqadir

Inactive User
Joined
Jan 2, 2016
Messages
9
Reaction score
0
Hi all,

I'm new to the forum and have a few questions, i would be grateful of any help:

  • Assuming a TM500s box cannot be converted to enigma 2?
  • There are no HD channels available on this box?
  • I can install bouquets but can i edit them in DB Edit or do i have to create my own for this?
  • can i install the bouquet via the mini web or is this a task for db Edit?

Apologies if these are answered elsewhere i am new to this type of box and doing a lot of reading around it at the moment.
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,332
Reaction score
2,501
Location
East London
Assuming a TM500s box cannot be converted to enigma 2?
E1 only

There are no HD channels available on this box?
It is an SD receiver.

I can install bouquets but can i edit them in DB Edit or do i have to create my own for this?
Edit or create, up to you.

Can i install the bouquet via the mini web or is this a task for db Edit?
Easier to send using editor
 

uqadir

Inactive User
Joined
Jan 2, 2016
Messages
9
Reaction score
0
Thanks a lot makes sense!

How do I get the blue panel to work on this box? It does not let me download any apps or skins? I cannot access 'my server' too for some reason.
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,332
Reaction score
2,501
Location
East London
They had a server change. Are you using the latest software?

I am posting a link to a download site with no links to retailers.
Code:
You don't have permission to view the code content. Log in or register now.
 

uqadir

Inactive User
Joined
Jan 2, 2016
Messages
9
Reaction score
0
Didn't work when I tried it the first time, will try again and report back as will be away for a few weeks, maybe I had to install no 5 first.
 

uqadir

Inactive User
Joined
Jan 2, 2016
Messages
9
Reaction score
0
New firmware worked this time which is great, I can download things from 'server' on blue panel but when I download skins nothing happens where should i see this? or do these only work on E2 boxes?

Additionally the 'my server' part of blue panel gives me an error, is there a way to install another blue panel?
 

satp55

Premium Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
58
Reaction score
28
The images are complete, they do not depend on previous versions to work.


sorry guys,
i apologise for highjacking this thread in this manner, but i tried the latest Tm-500-600-05-09-2014 image on my box but it gets stuck at erasing at 43%. i have the 11-03-11 UR image at the moment tm500 super runing a tm600 image. any ideas why it's not updating? once again sorry to highjack the thread, but just found this thread and seems same problems like mine.
 
TEST
Top