Titprogger2 prob

ajones1722

Inactive User
Joined
Dec 6, 2004
Messages
273
Likes
0
#1
trying to erase TIT2 card with Titcardprogger2 and getting this:

ATR : No ATR !
unsupported Titanium OS found.

resetting card...

-> sending TRAPCODE............. (then nothing happens?)

any ideas please?
 

AtmelAce

Inactive User
Joined
Dec 8, 2004
Messages
793
Likes
5
#2
I think you just close progger and open up again and you may find it has erased.... ( bug maybe?)
 

Smifo

Inactive User
Joined
Jan 27, 2005
Messages
34
Likes
0
#3
Phoenix

Hi M8

Have you got it running in phoenix mode @3.68mhz using the infinity prog that you got with your programmer?

Cheers

Smifo :Cheers:
 

ajones1722

Inactive User
Joined
Dec 6, 2004
Messages
273
Likes
0
#4
Smifo said:
Hi M8
Have you got it running in phoenix mode @3.68mhz using the infinity prog that you got with your programmer?
Cheers
Smifo :Cheers:
yes, that's correct.........why?
 

Smifo

Inactive User
Joined
Jan 27, 2005
Messages
34
Likes
0
#5
Eggs 'n grannys

In case that's your problem. Sorry, I didn't mean to teach any egg sucking!
 

dezza9995

Inactive User
Joined
Sep 9, 2004
Messages
25
Likes
0
#6
Well its sounds like its reading the card as states that OS is wrong. Try using the OS updater software. Update the OS again to the latest version, used to have to do that when i had a TIT2.
 

Smifo

Inactive User
Joined
Jan 27, 2005
Messages
34
Likes
0
#7
Phoenix

Mine came up with:

ATR : No ATR !
unsupported Titanium OS found.

When I didn't have it in phoenix mode (hence my post).

:Cheers:
 
TEST
Top