tit 2 problem

john!

DW Regular
Joined
Sep 18, 2004
Messages
2,002
Reaction score
55
Location
paradise
lookin 4 help pleeze im doing a tit 2 card and when i erase it using titanium 1&2 programmer v2.0 it returns to its virgin state but when i program it using tit 2 files it returns

success: Crypted Code sucessfully uploaded

Resetting card.
success:
User Application has been installed.
CARD ATR No ATR !
if i hit reset i get
unsupported Titanium OS found.

can any 1 shed some light on this pleeze
 

Rs2k_Rider

DW's Resident Medic
Joined
Nov 21, 2006
Messages
4,523
Reaction score
355
Location
essex
if im right, thats what you should get m8.... you then have to write the image to your card..... using winexplorer i think... not done one for a while lol.
 

eurohawk

Member +
Joined
Dec 17, 2006
Messages
187
Reaction score
0
write the tit2 card as you described in tit progger then use nagra edit to write image to card thats it m8
 

mp101216

Inactive User
Joined
Mar 6, 2005
Messages
176
Reaction score
1
Hi you can use LODEEP to write your image aswell mp101216
 

cracker666

Inactive User
Joined
May 9, 2006
Messages
615
Reaction score
5
lookin 4 help pleeze im doing a tit 2 card and when i erase it using titanium 1&2 programmer v2.0 it returns to its virgin state but when i program it using tit 2 files it returns

success: Crypted Code sucessfully uploaded

Resetting card.
success:
User Application has been installed.
CARD ATR No ATR !
if i hit reset i get
unsupported Titanium OS found.

can any 1 shed some light on this pleeze


The reason its comming up with unsupported os is you have loaded a emulator to it so the tit1/2 progger dont recognise it.
erase and itll be perfect
 

john!

DW Regular
Joined
Sep 18, 2004
Messages
2,002
Reaction score
55
Location
paradise
got it sorted guys used my dynamyte software and help from eurohawk
 
TEST
Top