The post on tw rst???

JIMMYQ

DW Regular
Joined
Nov 26, 2004
Messages
7,177
Reaction score
27
Location
DW
i think most of them are newbies reliant on rst's but will slowly learn their way up to AU'S

anyhow i think its better cos it keeps us even busier ;) :)
 

big-ron

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 8, 2005
Messages
966
Reaction score
158
Location
gateshead
Hi
1st i would like to you thanks all of you for your help the past few months. but still trying to get my head around all this :( .
if i get my self a 163 card? can i program it with my usb infinity? i kown your thinking what a thick get? and will it up date it self? and will i need some software for it?
2nd my friend has got the same box and (2000) same 2000 hex and he still get ppv? how is this possible he lives about 2 miles away for me Tyne&wear?
 

cliffy

Inactive User
Joined
Mar 27, 2005
Messages
1,997
Reaction score
25
Location
Made In Wales
m8 noone on here thinks your a thick git , its all about learning and having a bit of fun on yer. you can program an atmega 163 with your infinity, and yes it does auto update itself. you can get 1 at unapit.com or tracsat.co.uk. for £7.50 .
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,825
Reaction score
12,518
Its a lot les hassle having an AU card ;) and easier than u may think,although a fun is easy to do it can get a bit anoying doing it every day,once u have the programmer have a little read about the cable rooms and if u do get stuck dont be affraid to ask ;) thats why we are here, to point u in the right direction :)

Rat
 

big-ron

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 8, 2005
Messages
966
Reaction score
158
Location
gateshead
ok guys i have order my card? should be here next some time. i need some help finding things, please? been looking but the site is so big keep gettibng lost, tryed the search but still no good. sorry all, i've got a usb infinity progie just the stander one, no s/n port what will i need and can i do with the one i've got? please say :(
 

fatblerk

Inactive User
Joined
Mar 29, 2005
Messages
1,429
Reaction score
2
big-ron said:
ok guys i have order my card? should be here next some time. i need some help finding things, please? been looking but the site is so big keep gettibng lost, tryed the search but still no good. sorry all, i've got a usb infinity progie just the stander one, no s/n port what will i need and can i do with the one i've got? please say :(
The usb Infinity will do the atmega card no problem and just remember this very important point that none of the tutts i've seen mention, always write the exeep .bin file 1st and then write the flash hex, if you do it the other way round writing the exeep will erase the flash file already written .....
 

big-ron

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 8, 2005
Messages
966
Reaction score
158
Location
gateshead
ok here we go
try that lads but still not getting any where? i kown im a lost case, tryed the Atmega autoupdate tute with the elvis which is a word.doc but its done by a elvis progger? which don't not help me? sorry im trying so hard to get this but can't :( has any got any infinity usb instructions for the atmega card 163? i can do my funcard all day

a big thankyou
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,953
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
follow the instructions in the tute
till u get to the ptogramming of the card
the start ur programmer software
erase the card first
the put the flash hex in to flash and the bin file u made (with ur info in to the external epprom like this

then click on write
 
TEST
Top