Stuck on AU Funcard

new2itall

Inactive User
Joined
Oct 3, 2004
Messages
183
Reaction score
0
Location
Midlands
Hi! i've created my external eeprom and converted it into a hex file but i can't seem to locate the AU inteep and flash file.

I'm in ex cw using a 4000 n running cr3.2.

Thanks Rich
 

new2itall

Inactive User
Joined
Oct 3, 2004
Messages
183
Reaction score
0
Location
Midlands
Ird

Do i put in the IRD ?? ?? ?? 12 or 12 ?? ?? ??

I've tried everthing and the screen is blank, i am using a fun 4, is this card ok for AU?
 

TBC

Inactive User
Joined
May 5, 2005
Messages
4,015
Reaction score
50
it takes a while to au - upto 3minutes just wait and see what happens
 

michael1

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
530
Reaction score
3
put the ird in12######
and yes the fun4 is okay put it on to a free channel and let it sit for a while some take longer than others to take the keys

michael 1

ps what did u use to make your bin file

michael 1
 

new2itall

Inactive User
Joined
Oct 3, 2004
Messages
183
Reaction score
0
Location
Midlands
Bin file?

I used toxic 6, entered my numbers then converted it to a hex file with swapbinhex.

Is that right?

Cheers Rich
 

michael1

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
530
Reaction score
3
i dont covert it to a hex file just use the bin but that is just me lol

michael 1
 

spud1966

Moderator
Staff member
Moderator
Joined
May 2, 2005
Messages
11,633
Reaction score
5,994
Location
The Moon
Use the blank BN11 ROM11 file you get with the AU files your area , and edit in your IRD and BK into NAGRAEDIT 4.1 , then safe the file as a ( .bin )

Works no probs
 

spud1966

Moderator
Staff member
Moderator
Joined
May 2, 2005
Messages
11,633
Reaction score
5,994
Location
The Moon
save the file with you IRD = ** ** ** 12 and BK , then just rename the bn.11 to ???????.bin
 

spud1966

Moderator
Staff member
Moderator
Joined
May 2, 2005
Messages
11,633
Reaction score
5,994
Location
The Moon
are use this to convert the bin file to hex format
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
whem u go to save at the bottom where it says save as type
click at the side drop down and click on all files
in top type my.bin and then click save


they do win as said someboxes take longer than others
done 1 to night
took fookin ages
i even jtaged the box again thinking i had read it wrong
fooker was ok :(
 

new2itall

Inactive User
Joined
Oct 3, 2004
Messages
183
Reaction score
0
Location
Midlands
Au

I'm using funprom 2 to program my card and my programmer is an apollo £7 jobby.

Is this ok????

Ta!
 

spud1966

Moderator
Staff member
Moderator
Joined
May 2, 2005
Messages
11,633
Reaction score
5,994
Location
The Moon
lol right click on the bin file goto properties, then change , then sellect notpad , then sellect always , then ok
 
TEST
Top