slight glitch

leahyt8

Premium Member
Premium Member
Joined
May 19, 2005
Messages
1,002
Reaction score
40
hi

the other night i was testing sat at 39e as posted in earlier thread, long story short, sat jammed and i had to go on roof and realign box.


sorted and stored all the sats 1w, 13e 16e 28e etc.
anyway
this morning when i turned box on watched some sports news etc no bother but when turned dish to watch footie. nothing (13e)

turned to 1w nothing

all sats except 28e had to be realigned again!!
is there a setting that may not be storing the sats where they should be??


Cheers
 

fezzy

Inactive User
Joined
May 13, 2007
Messages
616
Reaction score
6
Hi

Did you use USAL,s to set up the positions?? Or did you set them
manually ?

Fezzy
 

leahyt8

Premium Member
Premium Member
Joined
May 19, 2005
Messages
1,002
Reaction score
40
i think i used usals (highlighted the long and lat) and then moved the dish from, then unchecked the long lat again

is that correct?
 

J

Inactive User
Joined
Jan 29, 2006
Messages
12,812
Reaction score
1,322
Location
We are All Keith Lemon
i think i used usals (highlighted the long and lat) and then moved the dish from, then unchecked the long lat again

is that correct?

thomarse u didnt use usauls when u set it up to begin with,
just untick them and move ur dish by remote then store .

typical tim:proud:
 

leahyt8

Premium Member
Premium Member
Joined
May 19, 2005
Messages
1,002
Reaction score
40
it was the bloody useless B that helped me set it up he said 'tick it' then store then uncheck it
;)
thanks for the help JTH
 
TEST
Top