SKY HD Channels GONE - Is This The End Of Sky HD and Card Share C/S

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
7,826
Reaction score
7,439
Re: history hd and net geo hd gone

have you been on extended holiday as been black couple years
 

johnboymartin

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 22, 2009
Messages
1,325
Reaction score
435
Location
man cave
Re: history hd and net geo hd gone

alimac i think he been on long long long holiday an just come back lol
 

spazmonkey

Member
Joined
Jul 29, 2011
Messages
13
Reaction score
1
Re: history hd and net geo hd gone

Sorry mate.

Sky HD channels are currently offline. SD should be fine. If someone sold you that as a service get your money back.
 

bolders

Inactive User
Joined
Dec 30, 2013
Messages
113
Reaction score
24
Re: history hd and net geo hd gone

hi is this normal as I cannot receive HD channels with a box I have bought, the screen just appears black?

There is still plenty of hd channels to be had so i would check setanta HD/BT sports HD package/Boxnation HD when i live fight is on and of course all fta live channels like bbc hd/itv and channel 4hd

Sports/movies and a couple of other premium channels will only work in an official slybox and that includes 5hd
 

pepem

Member
Joined
Aug 13, 2015
Messages
23
Reaction score
2
Re: history hd and net geo hd gone

Not work .... is off HD ..... only SD ... is NANO01 ...

Sorry mate.

Sky HD channels are currently offline. SD should be fine. If someone sold you that as a service get your money back.
 

digi247

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 5, 2009
Messages
3,308
Reaction score
2,455
Re: history hd and net geo hd gone

 
Last edited by a moderator:

irishmale

Inactive User
Joined
Aug 30, 2013
Messages
95
Reaction score
15
Re: history hd and net geo hd gone

Anyone else having problems with RTE Two HD on oscam?? No picture here since yesterday
 

seanbrady49

Inactive User
Joined
May 8, 2015
Messages
12
Reaction score
10
No hd gone, but if you have soarview you have them.all anyways

Sent from my D5803 using Tapatalk
 

riverrat

Inactive User
Joined
Mar 12, 2010
Messages
24
Reaction score
3
Re: history hd and net geo hd gone

with motorised i can still get HD???
NOT on uk mate, as the new pairing knocked HD over a year ago, in fact i think closer to 2 years ago.
bt sports and some other are HD

You can get HD on any sat as long as point to it, have a sub or share and a HD sat box
 

sanmatty

Inactive User
Joined
Mar 25, 2016
Messages
1
Reaction score
0
Re: history hd and net geo hd gone

Channel 5 HD is working good now....
one easy way of putting it in the channel list is doing a tpprog update for irish channels

- - - Updated - - -

I was jst wondering was it possible to pair my skyhd card up with the openbox as the picture seems a lot better.... is that possible>?
 

firetree

Inactive User
Joined
Jun 1, 2012
Messages
8
Reaction score
0
Re: history hd and net geo hd gone

Yes, makes no difference if dish is static or motorised. The HD or SD is dependent on your settop box, its software, your share entilalments, and the type of transmition you are tuning into.
 
TEST
Top