SKY HD Channels GONE - Is This The End Of Sky HD and Card Share C/S

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
7,828
Reaction score
7,452
Re: history hd and net geo hd gone

same here network scan got ITVHD back sadly still lost the other ITVHD channels weird science
 

akki007

Member ++
Joined
Dec 18, 2005
Messages
446
Reaction score
12
Re: history hd and net geo hd gone

same here network scan got ITVHD back sadly still lost the other ITVHD channels weird science
yeah, ive lost ITV HD - i've scanned 10832 H - nothing
 

grantsmith82

Inactive User
Joined
Jul 8, 2012
Messages
740
Reaction score
26
Re: history hd and net geo hd gone

I noticed today itv hd gone. Rats updater is only up to 27/11. So did manual scan and it's back. But 5min ago looks like it's gone again.
Only itv hd. Though
 

charlie senator

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Nov 25, 2005
Messages
6,252
Reaction score
505
Location
northants
Re: history hd and net geo hd gone

Thats strange, I'm using Rats bouquets and all my ITV channels have been fine.
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,821
Reaction score
12,480
Was fine this morning :)

Posted using Tapatalk
 

grantsmith82

Inactive User
Joined
Jul 8, 2012
Messages
740
Reaction score
26
can you confirm the frequence it was on? mine was
sybol rate 23000
FEC 2/3
freq 11097MHz


and to get it back had to change the FEC from 2/3 to 3/4

ive had 4 people mention ITV HD to me over past few days using VU+duo and DM800SE
myself included (usung a duo strangly my vuo2 is unaffected)
 

edogg

Inactive User
Joined
Feb 24, 2006
Messages
4,055
Reaction score
723
ITV West midlands HD freq 635 sum 6952 fec 3/4

Sent from my Blade S6 using Tapatalk
 

edogg

Inactive User
Joined
Feb 24, 2006
Messages
4,055
Reaction score
723
My bad that's cable sat is freq 11097 sym 2300 fec3/4

Sent from my Blade S6 using Tapatalk
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,821
Reaction score
12,480
The wife has just watched Corrie using those freq :err: fine for me

Im doing another scan now to see if there are any changes :)
 

firetree

Inactive User
Joined
Jun 1, 2012
Messages
8
Reaction score
0
Sorry to butt in, but do I understand correctly that with your C/S setup you were able to decode SLy HD channels? I thought this was not pos yet.
 

Kryton

<font color="PINK">I LOVE PINK</font>
VIP Member
Joined
Jan 31, 2006
Messages
3,605
Reaction score
1,759
The wife has just watched Corrie using those freq :err: fine for me

Im doing another scan now to see if there are any changes :)

That's probably why...corrie is blocked on my reciever lol.
can get itv encore HD to clear...all the others say tuner failed. But still nothing on those settings mate.
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,821
Reaction score
12,480
Do a network scan @Kryton all will be good :)
 
Last edited by a moderator:

Kryton

<font color="PINK">I LOVE PINK</font>
VIP Member
Joined
Jan 31, 2006
Messages
3,605
Reaction score
1,759
Do a network scan @Kryton all will be good :)
still the same m8.

sat: astra 2E/2F/2G (28.2E)
Frequency 11097
inversion auto
sym rate 23000
polar vertical
FEC 2/3
network scan yes
clear before scan no
only free scan no

no channels found

Edit: in FTA HD Channels ITV HD is there on that frequency but says tuner failed and time shift cannot be started and SNR and AGC are both 0%
 
Last edited by a moderator:

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,821
Reaction score
12,480
:err: Im still using 2/3 lol
Ill change it and see ifit still works for me too :)
 

debandchris

Inactive User
Joined
Jan 2, 2016
Messages
7
Reaction score
1
Re: history hd and net geo hd gone

hi is this normal as I cannot receive HD channels with a box I have bought, the screen just appears black?
 
TEST
Top