SH3 not clearing

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
Im sure there was a post a while ago but cant find it.

Problem is, got the upgrade package and got given new SH3, now my VM channels wont clear on my xtrend. Any solutions?
 

Kryton

<font color="PINK">I LOVE PINK</font>
VIP Member
Joined
Jan 31, 2006
Messages
3,227
Im sure there was a post a while ago but cant find it.

Problem is, got the upgrade package and got given new SH3, now my VM channels wont clear on my xtrend. Any solutions?
I think you have to disable virgin media web safe in your account settings iirc.
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,227
I think he means:
Virgin Media router, Super Hub 3

Sent from my HTC One M9PLUS using Forum Fiend v1.3.3.
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
Yes superhub 3 and websafe is already turned off.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
 

Kryton

<font color="PINK">I LOVE PINK</font>
VIP Member
Joined
Jan 31, 2006
Messages
3,227
Never had a problem with mine and c/s
Only thing i had to do was turn off ip food detection in the security settings as my IPTV wad suffering.
Also check any ipv6 settings.
 

joe516

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
8,295
Never had a problem with mine and c/s
Only thing i had to do was turn off ip food detection in the security settings as my IPTV wad suffering.
Also check any ipv6 settings.
and me to m8 turn off ip food detection in the security settings
 

jfish

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
2,810
Im sure there was a post a while ago but cant find it.

Problem is, got the upgrade package and got given new SH3, now my VM channels wont clear on my xtrend. Any solutions?
what softcam are you using
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
All good now. Had to enable DHCP. For some reason the manual address wasn't getting picked up when the new modem went in.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
 
TEST
Top