Sb4200 going of line

Max2k

Inactive User
Joined
Oct 12, 2005
Messages
33
Reaction score
0
Location
Belfast
Hey Guys,

Need Some Help My 4200 Is Cutting Of Line Every 1 to 2 Mins
I Have Tryed New MAC's But No Joy :( Does Anyone In Belfast
Have The Same Prob?


Thanks,
Max
 

dabberwatcher

Inactive User
Joined
Mar 20, 2005
Messages
486
Reaction score
3
Location
co. antrim
i have sb4100 modem (belfast) and am using wireless connection
am havin problems connecting to certain sites and my son cannot connect to xbox live
dont know too much about this but xbox fails at mtu or icmp (whatever they are)
 

Max2k

Inactive User
Joined
Oct 12, 2005
Messages
33
Reaction score
0
Location
Belfast
Same Here I Can't Conect To Google.co.uk or any other website
But Can Login In Here
 

gentlex

Inactive User
Joined
Nov 4, 2005
Messages
4,775
Reaction score
62
Same Here I Can't Conect To Google.co.uk or any other website
But Can Login In Here

it might be a virus quite a few ppl i know has had this problem including my
self couldn't connect to hotmail and a few other sites then i could connect to dw then 5 later cant find server. try looking in ur task manager under processes to see if ther is anything strange's running eg: 1 of my m8 had a program running in his processes a few weeks ago called urnarse so he ended the process and got internet access immediately then he trace it and deleted it. now all is well.
get program call ad aware its adware remover it extremely good and its free to see if helps and also do a virus scan to see if it pic up anything.
 

Max2k

Inactive User
Joined
Oct 12, 2005
Messages
33
Reaction score
0
Location
Belfast
it might be a virus quite a few ppl i know has had this problem including my
self couldn't connect to hotmail and a few other sites then i could connect to dw then 5 later cant find server. try looking in ur task manager under processes to see if ther is anything strange's running eg: 1 of my m8 had a program running in his processes a few weeks ago called urnarse so he ended the process and got internet access immediately then he trace it and deleted it. now all is well.
get program call ad aware its adware remover it extremely good and its free to see if helps and also do a virus scan to see if it pic up anything.


Have Just Tryed That, What Its Doing Now One Min Its Fast Then Very Slow
and Some Times Cuts Offline
 

dabberwatcher

Inactive User
Joined
Mar 20, 2005
Messages
486
Reaction score
3
Location
co. antrim
everything up and runnin again here

did a system restore to restore point yesterday, dont know if this solved problem but everything ok now

ps what anti-virus u usin, is it norton?
 

zerofool2005

Chilld/Teenage Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
518
Reaction score
0
Probibly infected and it has persistance. best bet boot into safe mode and try to find it
 
TEST
Top