sa4000dvb

Fire

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
141
Reaction score
0
Hey Guys need some help here my sa box is running realy slow when flicking through the menus takes ages when booting up.checked the signal and its ok running on a mosc card on TW any ideas????
 

Spectre

Administrator
Staff member
Jnr Admin
Joined
Jun 3, 2001
Messages
41,143
Reaction score
5,468
Location
Airstrip One
Same as mine.

I have noticed more freezes and reboots than normal too (seemed to crash often anyway); every time I look at it it's on 890.

There may be problems with some SA4000s so I read (sent to subscribers also), whether that is true or not I don't know.
 

intel131

Inactive User
Joined
Oct 8, 2005
Messages
61
Reaction score
0
Fire said:
Hey Guys need some help here my sa box is running realy slow when flicking through the menus takes ages when booting up.checked the signal and its ok running on a mosc card on TW any ideas????

Cant work out on your post if you mean thats its ok on a mosc no not?

This has to be the slowest box in the world and is always slow, they should run ok on a mosc or fun card, but they some dont even update using atmega card.
 

KhuramG

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 20, 2003
Messages
1,589
Reaction score
110
intel131 said:
Cant work out on your post if you mean thats its ok on a mosc no not?
This has to be the slowest box in the world and is always slow, they should run ok on a mosc or fun card, but they some dont even update using atmega card.

I agree...

I had one for a while and it was painfully slow even on a mosc card. They're just too slow. I don't how they'll behave once they're flashed with cr4
 

roasted3

Inactive User
Joined
Jul 22, 2005
Messages
303
Reaction score
0
i can tell you how they will behave when they go cr4. the answer is they wont behave they will just show black screens ... tv menue will come up but as for getting a picture forget it ..... i think the cc;s are up to somethink big ..... i wonder whats going to happen when they have completed there vod roll out and every area has vod ...... what switch are they going to flick .... lights out
 

Spectre

Administrator
Staff member
Jnr Admin
Joined
Jun 3, 2001
Messages
41,143
Reaction score
5,468
Location
Airstrip One
roasted3 said:
i can tell you how they will behave when they go cr4. the answer is they wont behave they will just show black screens ... tv menue will come up but as for getting a picture forget it ..... i think the cc;s are up to somethink big ..... i wonder whats going to happen when they have completed there vod roll out and every area has vod ...... what switch are they going to flick .... lights out

My 4000DVB is running CR4_12Build2.

Problems may be specific to different builds or hardware revisions of that box.

The EPG does lag a bit though.
 
TEST
Top