Reva17

jonesy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
536
Reaction score
1
Location
Liverpool
Im trying to unlock this rom 10 card and its blocked to reva17, i have tried mrom with these settings

Tx_Delay = 0
Rx_Delay = 50
Loop_Delay = 100

Tx_Delay = 20
Rx_Delay = 80
Loop_Delay = 80

it wont unlock as it keeps getting stuck on sending string 4 any idea's on different setting or another program ?
 

carwash

Member ++
Joined
Mar 20, 2005
Messages
959
Reaction score
7
jonesy said:
Im trying to unlock this rom 10 card and its blocked to reva17, i have tried mrom with these settings

Tx_Delay = 0
Rx_Delay = 50
Loop_Delay = 100

Tx_Delay = 20
Rx_Delay = 80
Loop_Delay = 80

it wont unlock as it keeps getting stuck on sending string 4 any idea's on different setting or another program ?

Has you already started with Mrom and managed to get to srting 4 then i suggest to keep trying and it will open

Try repair a few times"!

Also try this new mrom m8"! it may do it
 

jonesy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
536
Reaction score
1
Location
Liverpool
thanks carwash tried the new mrom and got me to string 5 the same thing (err)
even kept trying it and changing the settings but i after trying repair 30 times im losing hope lol

anymore idea's mate and what are the other functions for as the in spanish or something :)
 

carwash

Member ++
Joined
Mar 20, 2005
Messages
959
Reaction score
7
Try reading with nagraedit and tell me if it says Provider 4001

Because mrom changes it's provider

I'm surprised you get 5 strings and still not opening

If Provider has change to 40 then you can keep trying mrom or use Caton to send these commands
 
Last edited:

jonesy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
536
Reaction score
1
Location
Liverpool
right here's what i get

opening of com 1 was succesful
atr string : 3F FF 95 00 FF 91 81 71 A0 47 00 44 4E 41 53 50
30 31 30 20 52 65 76 41 31 37 4C
ROM Revision :010
EEPROM Revision :RevA17
CamID: 2C 35 38 21
Using BD3 Key : 4E 69 70 50 45 72 20 49 73 20 61 20 62 75 54 74
Attempting to login to BD3
Error, BackDoor reported disabled - card may contain an update
Reading ROM10 failed
Closing of COM1 was successful

while your have a read of that ill take alook at cracker's tutorial
 

carwash

Member ++
Joined
Mar 20, 2005
Messages
959
Reaction score
7
jonesy said:
right here's what i get

opening of com 1 was succesful
atr string : 3F FF 95 00 FF 91 81 71 A0 47 00 44 4E 41 53 50
30 31 30 20 52 65 76 41 31 37 4C
ROM Revision :010
EEPROM Revision :RevA17
CamID: 2C 35 38 21
Using BD3 Key : 4E 69 70 50 45 72 20 49 73 20 61 20 62 75 54 74
Attempting to login to BD3
Error, BackDoor reported disabled - card may contain an update
Reading ROM10 failed
Closing of COM1 was successful

while your have a read of that ill take alook at cracker's tutorial

Where's the provider??? Nagraedit should show in between EEprom and cam ID"! Anyway"! card is locked by provider
 
Last edited:

jonesy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
536
Reaction score
1
Location
Liverpool
thats all it says on the messages page and some numbers on the communications page i.e tr rx every other page is blank
 

jonesy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
536
Reaction score
1
Location
Liverpool
Might as well just buy a new card from ebay mate it will be cheaper :)

Thanks to carwash and crackerchalk for the advice its much appreciated :Cheers:
 

crackerchalk

Inactive User
Joined
Aug 16, 2005
Messages
1,931
Reaction score
42
Location
Berks Pure NTHell
Hi again
u still having probs
What happens when u try to dump it in xncs
Cos if it dont dump then i agree with carwash
Glitching sounds like only option
 

jonesy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
536
Reaction score
1
Location
Liverpool
Same mate it wont dump, my mates been using the card for 3 years none stop so he's well had his use out of it, ill just tell him to get anew one and ill reprogram it for him thanks again :)
 

imrane

Inactive User
Joined
Nov 6, 2004
Messages
257
Reaction score
0
carwash said:
Looks like glitching with unlooper

Sorry to butt in lads but I've got one exactly the same, as far as glitching goes I've given that a trial and it keeps saying hit our bug or somea and then says but its not the right bug and then it glitches it again and says same stuff. It did that for around 2 hours. In the end I pulled it out cos it seemed like it would go on forever, just like this explanation. Long and the short it still lockred mate so no need to bother with the glitcherthingy T911 :SHYTE
:Cheers:
 
TEST
Top