Question on EV2 and Max!

fes_786

Inactive User
Joined
Nov 30, 2005
Messages
3,894
Reaction score
278
Location
uk
hi i got a EV2 but lost remote looked every were cant find 1

but i remember reading somewere that u can get the max software to work o a EV2 but u need a max remote

the reason i ask is because i seen max remotes on ebay .etc

so has anyone tried it and does it au ok and is there any probs or am i good to go??
 

fes_786

Inactive User
Joined
Nov 30, 2005
Messages
3,894
Reaction score
278
Location
uk
come on some one must know somthing about this???
 

Devilfish

DW Regular
Joined
Oct 22, 2005
Messages
14,269
Reaction score
198
Location
Dream world
It's only been 45 minutes m8! Give them a chance!

Can you not use one of those 4-in-1 remotes and teach it to work?
 

smirnoff_rules

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
13,219
Reaction score
1,071
l know the firmware does change but is the ev2 and max remote compatible ? , l dont know , but l do know the max with ev2 on it, the ev2 remote does work
 

fes_786

Inactive User
Joined
Nov 30, 2005
Messages
3,894
Reaction score
278
Location
uk
It's only been 45 minutes m8! Give them a chance!

Can you not use one of those 4-in-1 remotes and teach it to work?

4 in 1 hmmm

never tried it

and thaught u have to enter a code or somthing in it to get it to work
 

fes_786

Inactive User
Joined
Nov 30, 2005
Messages
3,894
Reaction score
278
Location
uk
BUMP

want to bump this thread back up

im still confused

waiting 4 a reply from the experts
 
TEST
Top