problem with scan - Nokia Dbox 2

markh

Inactive User
Joined
Aug 2, 2005
Messages
108
Reaction score
0
Location
northants
Am having a problem scanning for services...... it only takes seconds.....

Have set to "All services" - "create New" - Fast scan "off" manual scan off.

had already uploaded files to
/var/tuxbox/config/zapit

but the are old and need updating

any ideas ??

:lsabre:
 

SwampyUK1961

Inactive User
Joined
Nov 20, 2005
Messages
49
Reaction score
0
Location
North West
mark wer abts in northants r u ............ my gf is in kingsthorpe shes lost all her channels gonna try and talk her through flashing and scanning her dbox tomorrow ......... just as long as I dont get annoyed

u know wot women r like
 
Last edited:

Devilfish

DW Regular
Joined
Oct 22, 2005
Messages
14,269
Reaction score
198
Location
Dream world
Make sure you have a scan.conf and cables.xml file in /var/tuxbox/config.

The cables.xml file tells the box what frequencies to look at.
 

markh

Inactive User
Joined
Aug 2, 2005
Messages
108
Reaction score
0
Location
northants
abington area ...so not far away ...

my scan has still not found any transponders .... after 15 mins ????
 

ikonos

Inactive User
Joined
Aug 21, 2005
Messages
257
Reaction score
0
i have tried for 3 days, r u telepest? i get no transponders or on sportster image 35 transponders and no channels.

I have flashed boxes before for my friends and family and all are fine.
this box was working until sunday and now nothing, only got the box on friday so had it up and running for 2 days.

any ideas?
 

SwampyUK1961

Inactive User
Joined
Nov 20, 2005
Messages
49
Reaction score
0
Location
North West
Im from near Bolton long way from helping my gf so its a phone job trying to talk her through flashing and scanning for channels should be fun

Im NTL (exCW) new Sportster Image took me abt 30mins to scan for channels
at the moment we havnt gone VOD but I havnt checked today tho

I lost my broadband connection lastnight for 4 hrs so it looks like ther upto something
 

markh

Inactive User
Joined
Aug 2, 2005
Messages
108
Reaction score
0
Location
northants
replaced scan.conf and cables.xml (N*T) files in /var/tuxbox/config - nfg

trying a brutefore, still no transponders ..............arghhhhhhhhhhhhhh
 

markh

Inactive User
Joined
Aug 2, 2005
Messages
108
Reaction score
0
Location
northants
SwampyUK1961 ,

sounds like you could be having fun tommorow.........if you get really stuck drop me a pm.
 
TEST
Top