Problem with a Sagem.

cadman

Inactive User
Joined
Nov 17, 2007
Messages
99
Reaction score
2
Location
In a house
I have a problem with scanning on a Sagem 1x with Andromeda 2.0. When i do a scan it finds 180 or so transponders but, when the actual channel scan begins, it freezes after just 2 transponders. Set my location has been set to my local area (North Lanarkshire). Any help is much appreciated.
 

Dazza

Inactive User
Joined
Sep 16, 2007
Messages
2,838
Reaction score
66
I would try a re-flash to start with...
 

pervez

Inactive User
Joined
Apr 30, 2006
Messages
361
Reaction score
2
I have a problem with scanning on a Sagem 1x with Andromeda 2.0. When i do a scan it finds 180 or so transponders but, when the actual channel scan begins, it freezes after just 2 transponders. Set my location has been set to my local area (North Lanarkshire). Any help is much appreciated.

hi m8 try using blase trinity final
 

ManofScience

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 4, 2007
Messages
4,045
Reaction score
525
or the new ******+ 2.1 image - read the PDF in the thread, it tells you what u need
 

rodboy

VIP Member
VIP Member
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1,530
Reaction score
186
Location
falkirk
I have a problem with scanning on a Sagem 1x with Andromeda 2.0. When i do a scan it finds 180 or so transponders but, when the actual channel scan begins, it freezes after just 2 transponders. Set my location has been set to my local area (North Lanarkshire). Any help is much appreciated.

There's loads of members on here from North Lanarkshire, maybe one of them will be kind enough to post their services and bouquets for you to FTP them to var/tuxbox/config/zapit. After that all you have to do is use the remote and press dbox > service > reload channel lists.
 

Johny48

Member ++
Joined
Mar 9, 2005
Messages
623
Reaction score
23
I have a problem with scanning on a Sagem 1x with Andromeda 2.0. When i do a scan it finds 180 or so transponders but, when the actual channel scan begins, it freezes after just 2 transponders. Set my location has been set to my local area (North Lanarkshire). Any help is much appreciated.

hi m8
if you cant get it to scan try these services and bouquettes they are all uptodate for your area.
cheers johny48
 

cadman

Inactive User
Joined
Nov 17, 2007
Messages
99
Reaction score
2
Location
In a house
thanks guys your help is very much appreciated. I'll decide tomorrow whether to go the new image route (Al's had good reviews and comments on his image)or use Johny48's files.

:Cheers:
 
TEST
Top