problem playing avi movie

benny hill squad

Inactive User
Joined
Dec 30, 2005
Messages
456
Reaction score
0
Location
south lanarkshire
hi, im having trouble playing movies that i download, i altered something in k lite codec pack and now i can only hear audio very faint turned up to max volume, can anyone help with the settings i need to adjust in ffd show set up? thanks.
 

phawk754

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2006
Messages
1,602
Reaction score
192
Location
moon
let start on a easy one 1st and see if that fix it

goto control panel then goto sound & audio devices then goto the audio tab then click on sound playback volume and check and see if all of them are on full
 

The Dentist

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 2, 2006
Messages
8,321
Reaction score
1,028
Location
London
so many things you can adjust lol if that was me i'd go to control panel and uninstall the codec then just redownload it and reinstall it. codecs are quite small and quick to download.

worth a try, wont take ages.
 

benny hill squad

Inactive User
Joined
Dec 30, 2005
Messages
456
Reaction score
0
Location
south lanarkshire
ok thanks for the replies, right my motherboard has 5.1 output and this a bit strange i plugged it into the right front output and it works but with a little buzzing sound, so obviously its something small....any ideas? i checked the volumes and theyre all up full
 

fizsparky

Inactive User
Joined
Oct 4, 2005
Messages
1,167
Reaction score
10
Location
Next to the fridge.
If you said that there was something that you managed to accidentally change in the 'k-lite codec pack', then why don't you re-install the codec pack and see if that helps.

If you do that, then it would probably just overwrite the codec pack to the original settings.

Alternatively, it could be an issue with your sound card, or graphics card because as you said that when you play it you can only hear sound, or is that sound that is very low with video?
 

benny hill squad

Inactive User
Joined
Dec 30, 2005
Messages
456
Reaction score
0
Location
south lanarkshire
If you said that there was something that you managed to accidentally change in the 'k-lite codec pack', then why don't you re-install the codec pack and see if that helps.

If you do that, then it would probably just overwrite the codec pack to the original settings.

Alternatively, it could be an issue with your sound card, or graphics card because as you said that when you play it you can only hear sound, or is that sound that is very low with video?

i reinstalled and it said that things were broken and recommended removing them ac3 filter broken i really dont know! ive rebooted, im gonna try again reinstalling and when it recommends removing the broken ones i wont fingers crossed!
 
TEST
Top