PPV Not working

syba101

Inactive User
Joined
Mar 20, 2005
Messages
40
Reaction score
0
i have done a few atmega's funs etc without any probs at all.
i have a mate and every time i have proged his card he gets all the channels but never the pay per view stuff. i have done his card as i have with many others but only he has this problem. any ideas?
 

syba101

Inactive User
Joined
Mar 20, 2005
Messages
40
Reaction score
0
a VOD area......
could you please tell me what a VOD area is
 

Dbox8

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
826
Reaction score
1
Location
Republic of Mancunia
If he is in the same area as you and your m8's who ARE getting ppv then u are NOT in a VOD area (search to find out more). Can be a couple of things, is it a mosc or fun, what is the ppv status on page 7 of engineers menu? It may say memory full etc in which case you need to erase sram using libby, reload the net id then he would be ok. A bit more info required.
 

khan

Member ++
Joined
Mar 19, 2005
Messages
460
Reaction score
7
his area might have gone to teleport like most of us. therefore not ppv
 

syba101

Inactive User
Joined
Mar 20, 2005
Messages
40
Reaction score
0
he is in bradford w.yorks.
i am in ex c&w.

it is an atmega.....

this problem is historical... a trader used to do his card years ago(3-4 years- fun4) and PPV was never there i did him an atmega and he gets exactly as the fun4 used to give(no ppv every thing else)i cant go through his menu (lives far from me and cant follow instructions) but as far as i am aware he has never had PPV since aquiring this box.
 
TEST
Top