Oscam help hourly freeze

gaza1725

Member
Joined
May 4, 2007
Messages
50
Hi all two different friends of mine that both have c/s servers & are having the same issue and i am sure its only a cache setting that needs changing i have 2 boxes connected to each of the servers but both freeze for about 5 secs once every hour.
Both are using different versions of oscam 1 is using version build #6089 which is a older version and the other is using a newer version r9754 both servers where built by the same person & are glitch free apart from this once every hour freeze sometimes it happens bang on the hour you can set your watch by it.
When it freezes this normally shows up in the log
B72C7B40 c oscam (0963&000000/15BA/63:50D8): cache1 (0 ms) by slyuk (of 1 avail 1)
B72C7B40 c oscam (0963&000000/238F/63:DD81): cache1 (0 ms) by slyuk (of 1 avail 1)
B72C7B40 c oscam (0963&000000/CC2E/66:9469): cache1 (0 ms) by slyuk (of 1 avail 1)

The ecms in the log are normal all other times
B7385B40 c oscam (0963&000000/238F/63:61B5): found (93 ms) by slyuk (of 1 avail 1)
B7385B40 c oscam (0963&000000/238D/63:E6BD): found (95 ms) by slyuk (of 1 avail 1)
B7385B40 c oscam (0963&000000/CC29/63:0B7B): found (96 ms) by slyuk (of 1 avail 1)
Any help would be much appreciated thanks
 

Napster

Global Moderator
Staff member
Moderator
Joined
Aug 12, 2003
Messages
18,643
my 800se box's do the same thing I thought it was sky doing something with the ecm timings (is that correct)
 

gaza1725

Member
Joined
May 4, 2007
Messages
50
Yes that what i thought but sometimes its exactly bang on the hour every hour . I think there's prob a way to fix not sure
 

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
6,964
you are running old versions of oscam try updating but not sure if it would make any difference to be honest

worth a try
 
TEST
Top