• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

opus fix needed thanx

john!

DW Member ++
Joined
Sep 18, 2004
Messages
1,968
Likes
23
#1
hi sorry to bother u guys but my opus went down after vir. update tried a few images and reprogramed card but cant seem to get it workin can any 1 help me out here , done opus b4 but having a prob at moment cheers guys
 

pritesh

Inactive User
Joined
Jun 11, 2005
Messages
1,429
Likes
7
#2
hi theres nothing wrong with the opos emu, its the image you have on it. what you have to do is create a image with valid tiers, dates, ect.
 

john!

DW Member ++
Joined
Sep 18, 2004
Messages
1,968
Likes
23
#3
hi theres nothing wrong with the opos emu, its the image you have on it. what you have to do is create a image with valid tiers, dates, ect.
hi m8 thanx 4 reply , using an image ive modified that works on a tit 2 card i have but noow win exp. is giving me

Timeout Reading Data From Card - 6 Bytes Requested, 0 Bytes Read

ive done this b4 but cant remember what win exp fault is

was using wrong settings trying it again ley u know how i get on
 
Last edited:

john!

DW Member ++
Joined
Sep 18, 2004
Messages
1,968
Likes
23
#4
hi again guys sorry to bother yous as u prob all know ive done opus b4 but keep gettin

Timeout Reading Data From Card - 6 Bytes Requested, 3 Bytes Read

when loading script tried diffrent settings but keep gettin same errors can any 1 help me here
 

logic_187

DW Member ++
Joined
May 7, 2005
Messages
2,141
Likes
19
#5
are you in phoenic mode??? is your progger plugged into your PC???? your ini may be corrupt