OpenBox S9 - S12 Firmware

zeedarq

Inactive User
Joined
Nov 21, 2014
Messages
2
Reaction score
0
Any new firmware available out there for s9 hd openbox ?
 

slugworth

Inactive User
Joined
Dec 22, 2009
Messages
531
Reaction score
167
Location
New England
the last official was from dec 2011
avoid the temptation to load anonymousx firmware from 2012,it kills genuine boxes.
 

Hymie

Inactive User
Joined
Feb 18, 2015
Messages
3
Reaction score
0
For some reason I've lost the abilityenter a Cline on my openbox V5S, any ideas, do i need to factory reset, then install a new firmware?
 

manic01

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
12,597
Reaction score
5,766
Location
Gone to the pub!
If its patched
Press menu. Scroll along to network local setting (don't press OK). Press 6666. camds setup should appear.
 

Hymie

Inactive User
Joined
Feb 18, 2015
Messages
3
Reaction score
0
Cheers, its worked , just need to find somewhere i can get a C line for a good price, does anyone know of such a place?
 

Hymie

Inactive User
Joined
Feb 18, 2015
Messages
3
Reaction score
0
oooops sorrrrrrrry
 
TEST
Top