oops dead box

S

sbwrw

Guest
i tried to put box crackers on my dbox
it said successfull then it tried to reboot
it turned off and never turned back on can i fix this or is that it box dead .
 
S

sbwrw

Guest
nothing the box just wont load up at all now
the screen on the box does the normal loading screen and then goes blank nothing comes up on the tv
have i maybe flashed the wrong file on to the box
 

IANB

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 26, 2002
Messages
13,509
Reaction score
6,792
Location
somewhere cold
use image flashing assistant to flash the box again with the correct image.
 

leedsleeds

Inactive User
Joined
Oct 28, 2005
Messages
483
Reaction score
0
help

hi i put a sporter image on rebot the box it goes to lade and just stays at a green screem no pic on telly tried fia no joy put null cable in and got this

ÿdebug: DDF: Calibrating delay loop... debug: DDF: 66.76 BogoMIPS
debug: BMon V1.2 mID 03
debug: feID 00 enxID 03
debug: fpID 52 dsID http://Hallenberg.com
debug: HWrev 61 FPrev 0.23
debug: B/Ex/Fl(MB) 32/00/08
WATCHDOG reset enabled
dbox2:root> debug:
BOOTP/TFTP bootstrap loader (v0.3)
debug:
debug: Transmitting BOOTP request via broadcast
debug: Given up BOOTP/TFTP boot
boot net failed

Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

Found Flash-FS superblock version 3.1
Found file /root/platform/sagem-dbox2/kernel/os in Flash-FS
debug: Got Block #0008
debug: Got Block #0012
debug: Got Block #0016
debug: Got Block #0020
debug: Got Block #0024
debug: Got Block #0028
debug: Got Block #0032
debug: Got Block #0036
debug: Got Block #0040


will verify ELF image, start= 0x800000, size= 152952
verify sig: 263
Branching to 0x40000


U-Boot 1.1.2 (TuxBox) (May 23 2004 - 21:44:01)

CPU: PPC823ZTnnB2 at 66 MHz: 2 kB I-Cache 1 kB D-Cache
Board: DBOX2, Sagem, BMon V1.2
Watchdog enabled
I2C: ready
DRAM: 32 MB
FLASH: 8 MB
Scanning JFFS2 FS: . | / - \ | / - . \ | / - \ | / - . \ | / . . . - \ | . / - \ | / . - \ | /  done.

find_inode failed for name=tuxbox

load: Failed to find inode

FB: ready
LCD: ready
In: serial
Out: serial
Err: serial
Net: SCC ETHERNET
find_inode failed for name=tuxbox

load: Failed to find inode

ready - can't find logo in flash - try network
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4
BOOTP broadcast 5

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
BOOTP broadcast 2
BOOTP broadcast 3
BOOTP broadcast 4

------ Systeminformations ------
Selected networkdevice: 3Com 3C920B-EMB Integrated Fast Ethernet Controller - Packet Scheduler Miniport (0)
IP-address of the networkdevice: 192.168.1.202
IP-address which the dbox gets: 192.168.1.203
Operatingsystem: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
------ Powered by http://www.dboxservice-hallenberg.de ------ any help plz
 
TEST
Top