oh dear....

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
ntl have upgraded my 120 modem using a 120 mac to a recovered configuration which isnt good news..their making clones harder to do


this makes the modem useless.
 

L33tpL4y4

Inactive User
Joined
Jul 27, 2005
Messages
1,097
cryptik said:
ntl have upgraded my 120 modem using a 120 mac to a recovered configuration which isnt good news..their making clones harder to do
this makes the modem useless.
What are you saying m8, did you clone the 120 with a 120 mac? If so there should be no change.
 

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
ye i cloned a 120 mac on a 120 modem, both went down today
im using a 2mb modem now :(

ntl doing some upgrades, hopefully its only going to go off during the upgrades and not after it
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
my 200 just gone down had noupdate software on it but they still got it :mad: but my sbs still going strong :)
 

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
my max232 is broken and this is my last modem lol, its a 2mb mac on the same gateway as me, its cuttin off all the time as u would expect, but i can cope with it for the meantime, i need to get a max232 urgently ha
 

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
i dont know if its a spare one though :(
so i doubt he would give me it then

if its a spare one, then id be so grateful :Cheers:
 

b3nnyb0y

Banned
Joined
Oct 11, 2005
Messages
1,804
cryptik im not being tight m8 but like im gunna have to use it for a bit coz im trying to get a 10mbit mac m8ty :D :Cheers: sorry i feel like a tight ass now :(
 

L33tpL4y4

Inactive User
Joined
Jul 27, 2005
Messages
1,097
dont say it m8 if ya dont mean it lol
 
TEST
Top