oh dear....

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
Likes
2
#1
ntl have upgraded my 120 modem using a 120 mac to a recovered configuration which isnt good news..their making clones harder to do


this makes the modem useless.
 

L33tpL4y4

Inactive User
Joined
Jul 27, 2005
Messages
1,097
Likes
1
#3
cryptik said:
ntl have upgraded my 120 modem using a 120 mac to a recovered configuration which isnt good news..their making clones harder to do
this makes the modem useless.
What are you saying m8, did you clone the 120 with a 120 mac? If so there should be no change.
 

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
Likes
2
#4
ye i cloned a 120 mac on a 120 modem, both went down today
im using a 2mb modem now :(

ntl doing some upgrades, hopefully its only going to go off during the upgrades and not after it
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Likes
6
#5
my 200 just gone down had noupdate software on it but they still got it :mad: but my sbs still going strong :)
 

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
Likes
2
#7
my max232 is broken and this is my last modem lol, its a 2mb mac on the same gateway as me, its cuttin off all the time as u would expect, but i can cope with it for the meantime, i need to get a max232 urgently ha
 

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
Likes
2
#10
i dont know if its a spare one though :(
so i doubt he would give me it then

if its a spare one, then id be so grateful :Cheers:
 
Joined
Oct 11, 2005
Messages
1,804
Likes
2
#11
cryptik im not being tight m8 but like im gunna have to use it for a bit coz im trying to get a 10mbit mac m8ty :D :Cheers: sorry i feel like a tight ass now :(
 
TEST
Top