No ppv on 1000 box

mmg123

Inactive User
Joined
Jul 23, 2005
Messages
127
Reaction score
0
No ppv on 1000 box Got these two boxes at a m8s house 1 is a a 4000n on TW with a Atmega card in getting all chs and ppv Put the 1000 box on same card same image etc all setup the same getting all chs again but no ppv ???????????? um
 

mmg123

Inactive User
Joined
Jul 23, 2005
Messages
127
Reaction score
0
Vod

VOD no Qoute the 4000n box and the 1000 box are in the same house the 4000 is getting pvv the 1000 box isnt ????????????????
 

mach7

Inactive User
Joined
Jul 12, 2004
Messages
54
Reaction score
0
Hi Guys

I Have The Same Problem,

Have 1000 Box, Ppv Use To Work,,

Know I Can Order The Movie,

But When Switch To Channel 0, Where The Movie Should Be Shown,

A Compteley Different Program Is On,, Gave It A Another Try By Ordering A Diff Movie, Still Same Problem

Any Ideas,, Please Help

Ps By The Why What Is Vod??
 

bammy

Inactive User
Joined
Nov 29, 2004
Messages
1,510
Reaction score
3
What software version are you boxes running? If they are exC&W boxes with the antiupdate mod done (i.e. CR1) the chances are they are going to die completely once teleport is rolled out in your area. Check on the Telewest website so see when teleport is due to hit your area - I believe it should be in all TW regions before Christmas.
 

bammy

Inactive User
Joined
Nov 29, 2004
Messages
1,510
Reaction score
3
It's what Telewest are calling their Video On Demand (VOD) service
 

mmg123

Inactive User
Joined
Jul 23, 2005
Messages
127
Reaction score
0
forget i asked

forget i asked
 
TEST
Top