nextgen19.11.05 1x(fixed epg) image problem

crackle999

Inactive User
Joined
Nov 6, 2005
Messages
111
Reaction score
0
Hi..

I've flashed my dbox with this image, searched for the chanels and found them. However when i flick through these chanels only a few work properly, others dont have any picture and the audio to these is broken up...

Does anyone know what the problem could be?
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
hi m8

there when you do a scan you must either create new or delette on the bouquets option thats the best thing to do seems like you still have my ones on there


cheers
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
cryptyk said:
sounds like the ucodes need changeing.
could be and also change the settings for the sagem as well if thats what he has


cheers
 

YES158987

Inactive User
Joined
Dec 11, 2004
Messages
122
Reaction score
0
I had the same problem when i flashed with the new image today.
What i did was change the emu to evocamd. This got all the chanels working. Once i got to that i switched to the newcamd and that has been working fine since.

hope it helps
 

crackle999

Inactive User
Joined
Nov 6, 2005
Messages
111
Reaction score
0
Hey guys, thanks for all your replys. I reloaded the image again... and its working perfectly now. I guess it was third time lucky for me!

Gav, Liam - thanks for all your tutorials, images and help.... its much appreciated.. cheers
 

crackle999

Inactive User
Joined
Nov 6, 2005
Messages
111
Reaction score
0
i forgot to mention... i completed my scan and all the front row channels were showing... i thought i had to manually add them in after... but no need.

cheers guys
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
a guide for all you sagem uses out there

this guide shows you how to activate the sagem settings for this image only




cheers
 
TEST
Top