New NTL RST in Downloads

chrissyboy67

Inactive User
Joined
Aug 16, 2005
Messages
77
Likes
0
#2
Many thanks

Cheers mate, it cut-off right in the middle of scrubs on E4, gutted!!!!
Back on in time for next one though, woohoo!!!
 
S

shanda

Guest
#3
I am having problem with this. I have 4010 box went off at 14:00. I tried the new keys but the bix still does not work. Any advise will be most welcome otherwise I will have to watch BBC1. :)
 

cryptik

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
218
Likes
2
#4
the rst goes into int_eep
flash file is generated using RST generator

turn of box from mains plug back in (make sure card is in box)

should work fine

get an atmega, so much easier!
 
S

shanda

Guest
#5
How silly of me. Yeap I put the wrong file into the wrong slot. I have corrected it but it still doesn't work. Has the box blown up. Because the box started a counter and the screen showed "your box is being updated".

How do I fix this problem?
 

gamester

Inactive User
Joined
Jun 17, 2005
Messages
112
Likes
0
#6
good work

nice worked for me but took a bit to remember as they havent been off for a while thanks again
 

Exclusive

DW Regular
Joined
Oct 16, 2003
Messages
7,346
Likes
34
#7
somthing are up with these 4010 boxes,

shanda do me a favour go into eng menu, look at serial, under nagra serial number,

is it all ???????????????
 
Joined
Jun 13, 2005
Messages
574
Likes
10
#8
Ur The Man!!

CHEERS FOR THIS M8.WOZ STARTIN TO PANIC,THOUGHT I WOZNT GOIN TO FIND THIS.I OWE U A PINT: spook :
 

Satch

Premium Member
Premium Member
Joined
Mar 6, 2005
Messages
1,914
Likes
23
#9
shanda said:
Has the box blown up. Because the box started a counter and the screen showed "your box is being updated".

How do I fix this problem?
This sounds like software update to 3.3 let it run and leave until finished.
Have a read @ this see if it helps http://www.world-of-digital.com/forums/showpost.php?p=411106&postcount=2

@primal Sorry M8 4 thread jumping please 4give me? Oh yeah well done M8 on the ball yet again.
 
TEST
Top